Op. Dr.
- Septum Deviasyonu
Meşrutiyet Mah Rumeli Cad. No: 4/6, Şişli, İstanbul
Y
yu...s
Geniz eti ve bademcik ameliyatı olmsutum yıllar önce gayet başarılı titiz bi doktor ellerinize sağlık hocam
• Özel Şanmed Hastanesi • Bademcik Ameliyatı •
om...s
Kulak kristal kayması vardı bende Ahmet Hoca tek seferde teşsih ve tedavi yaptı bi kaç manevrayla kristalleri yerine oturru şiddetli baş dönmelerimden anında kurtuldum Allah razı olsun
• Özel Şanmed Hastanesi • •
tu...k
şanlıurfa da gerçekten işini layıkı ile yapan bence en iyi kbb uzmanıdır.sevecen samimi candan bir insan olması beni çok rahatlattı.teşhis koyma konusunda bence 1 numara.şuan şanmet hastahanesinde görev yapıyor.kendisine ilgisinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.kaçtane doktora gittimse olumlu sonuç alamadım.şu an iyiyim doktoruma allah hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin.
• başka bir yer • bunum sürekli tıkanıyordu •
T
tu...k
Şanlıurfada gidebileceğiniz ve tavsiye ettiğim en iyi kulak burun boğan doktorlarından biri Teşekkur ederim
he...i
ALLAH RAZIOLSUN ÇOK İYİ BİR DOKTOR
Ahmet Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yetkin, Kulak Burun Boğaz, Pratisyen.
Ahmet Yetkin adresi nerede?Ahmet Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah Rumeli Cad. No: 4/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yetkin hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Yetkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yetkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yetkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yetkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Yetkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları