Aile Hekimliği, Kartal, İstanbul

• Kavakpınar Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:128 Pendik, İstanbul Harita

Pendik Kavakpınar 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal Harita

İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Merdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy Harita

Özel Aksu Göztepe Hastanesi

• Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti · Daha fazla

Doktor Erkin Caddesi, Kadıköy Harita

Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Acıbadem Kozyatağı Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji · Daha fazla

Ondokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy Harita

İstasyon Cad.Karanfil Sok.No:26 Göztepe, İstanbul Harita

Göztepe Merkez Sağlık Ocağı

• Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40, Maltepe Harita

Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi

• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir Harita

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

• Derya Sok.No:13 Sahray-I Cedid, İstanbul Harita

Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı

• Kavakpınar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:128 Pendik/İstanbul, İstanbul Harita

Pendik Kavakpınar 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir Harita

Central Hospital Ataşehir (Eren Hastanesi)

• Kavakpınar Mah. Namık Kemal Cad., İstanbul Harita

Pendik Kavakpınar 2 Nolu Sağlık Ocağı