Dr. Akın Torun , Kardiyoloji alanında hizmet vermektedir. Tıp eğitimini ve kardiyoloji uzmanlık eğitimini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Mesleki çalışmalarını kalp ve damar hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi üzerine sürdürmektedir. İlgi alanları arasında koroner arter hastalıkları, hipertansiyon, kalp yetersizliği, kardiyak rehabilitasyon, spor kardiyolojisi, bacak damar hastalıkları ve koruyucu kardiyoloji yer almaktadır.
Halen Atlas Üniversitesi Hastanesi bünyesinde görev yapmaktadır.
- Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Koroner Arter Hastalığı
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Mikrovasküler Kırpma
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Periferik Anjiyografi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Perkütan ASD/PFO Kapatma İşlemi (Kalpte Delik Kapatılması)
Perkütan Komissürotomi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Ritim Holter
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Trans Aortik Valv İmplantasyonu (Perkütan Aort Kapak Replasmanı)
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
Yüzeyel Ekokardiyografi
İnce Damar Hastalığı Tedavisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Şeker Hastalığı Tedavisi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar 34203
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
n....y
Romatizmal kalp kapakçığı hastalığım sebebi ile takipli hastasıyım. Hastalığımın takibi ile ilgili tüm aşamalarda bilgi ve birikimine çok güveniyorum. Bilgilendirmesi ve ilgisi ile çok iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyorum.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
tansiyon şikayetiyle gitmiştim özenle ilgilendi bir tam gün boyunca takip yapıp durumu detaylıca analiz etti ayrıca bana da tüm detaylarıyla izah etti.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Randevu •
be...p
Akın hocayla tanışmamız babamın kalp krizi geçirmesi vasıtası ile oldu .Anlatmak ile tarif edemeyeceğim kalite ve bilgi sahipliği ile Akın hoca ile yollarımızın kesişmesi ben ve ailem için çok büyük bir şans... Ayağına taş değmesin... Başarılarının devamını dilerim.
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
h...
Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. Çarpıntı şikayetiyle başvurdum. Kendisi tedavi sürecinde güler yüzlü, samimi ve bilgi birikimi açıkça belli olan biriydi. Tavsiye ederim.
s...
Doktorum Akın Bey ile hastane web sitesinden denk geldim. Göğüs ağrılarım ve ara ara gelen çarpıntılarım sonucunda bir kardiyolojiye danışmam gerektiğini fark ettim. Tedavi sürecinden daha çok tetkik süreci olağandışı memnun kaldım, kendi muayenesi olsun, çalışanların iletişimi olsun her şekilde çok iyi bir süreç geçirdim. Çevreme özellikle Akın Torun diyebilirim. Benim için ekstra bir başkası yok. Son olarak verdiği ilaçlar ile şikayetlerimde gerileme yaşadım. Çok memnunum.
e...
Akın Bey'e internet üzerinden randevu aldım. Kendisi hem sporla ilgilendiği için hem de spor öncesi bir rutin kalp muayenesi için gittim. İlk karşılaştığımız zaman kendisi çok sempatik geldi ve çok güzel bir şekilde karşıladı. Bana hem kalbim ile ilgili bilgiler verdi hem de spor konusunda destek oldu. Birkaç kan testi istedi ve kan verdim. Sonrasında kanlarımızı birlikte yorumladık. Bana vitamin değerlerimden bahsetti ve takviyeler konusunda çok yardımcı oldu. İşin aslı, ben kendisinden çok memnunum. Eğer çevremde kardiyoloji muayenesi olmak veya anjiografi yaptırmak isteyen kişilere %100 önerebilirim.
h...
Doktoruma tavsiye üzerine kontrol amaçlı gittim. Çabuk yorulma ve kalp çarpıntısı ile, bunların kontrolüne, kilo ve hareketsizlik sebebiyle oluşan sıkıntılar sebebiyle başvurdum. Her konuda ilgili hastasına özen gösteren ve teşhis ve tedavi sürecindeki tüm desteğinden memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Akın Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Torun, Kardiyoloji. Size Akın Torun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Kontrol Randevusu.
Akın Torun adresi nerede?Akın Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Akın Torun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Akın Torun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Akın Torun hangi dilleri konuşuyor?Akın Torun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Akın Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Torun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Akın Torun hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Akın Torun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akın Torun hangi sigortaları kabul ediyor?Akın Torun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.