Doç. Dr. Ali Akdemir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Dogum Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Ali Akdemir, Özel Sağlık Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100

Mükemmel bir doktor.çok açıklayıcı bilgi veriyor.bütün soruları anlayacağınız şekilde anlatıyor.

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Sorunlu bir ikiz gebelikte öyle doğru bir adresteydimki her haftası ayrı sorunluydu inançla sabırla yakından bizimle birlikte anı anına takipteydi yüzündeki gülümseme ve sürekli açıklama yaparak hep sakin kalmama yardımcı oldu Ali hocam27 haftada erken doğum sebebiyle yatış yaptım 30+4 hocam doguma aldı çocuklarımı sağlıkla kucağıma alma sebebim önce Allah sonra Ali hocam sayesinde hayatımın sonuna kadar minnet duyacağım yolunuz güzelliklere çıksın hocam sevgiler

• B

8 yıldır endometriozis ile mücadele ediyorum. İnternetten araştırmamız sonucunda hocamıza hemen randevu alıp ilk muayenede ameliyata karar verdim ve laparoskopi oldum ve odakları temizledi ekibi ile birlikte başarılı bir operasyon geçirdim kendisine minnettarım ki iyiki yollarımız kesişti Ali hocamıza görünmeden önce hiçbir şeye karar vermeyin derim kendisini gönülden tavsiye ediyorum saygılar

Geçtiğimiz aylarda Prof. Dr. Ali Akdemir ile tanıştım. Diğer doktorlar 7.9 cm büyüklüğündeki miyomum için açık ameliyat gerektiğini söylerken, kendisi büyük bir özveriyle işlemi tamamen kapalı yöntemle gerçekleştirdi. Kendisi ve Ege üniversitesi kadin hastaliklari ve dogum anabilimdalindaki asistanlari her bir adimla ilgiliydiler. Ameliyatımdan sonraki bu denli guvenle beni miyomlarimdan kurtardi.Daha sağlıklı hissediyordum. Hiçbir komplikasyon yaşamadım.
    Gerçekten alanında son derece deneyimli ve güven veren bir hekim.

• Ç

Ali beyle tanışmak en büyük şansım. Myomlarım ve kistlerim vardı muayene olduğum gün ameliyata karar verdim. Daha önce görüştüğüm dr'lar yetersiz açiklama ve güven vermedikleri için erteledim tedaviyi 4 yıl boyunca, bu süre içinde miyomlarım büyüdü çoğaldı, regl aşırı kanamalı, ağrılı ve bayılmalarım oluyordu. Kansızlık yaşamamın nedenide bunlardı. Ali Bey işinde çok dakik, çok titiz, asistanlarıda o şekılde. Ameliyatım kapalı oldu sonrasında odaya alındığımda rahat yürüyüşümü yaptım hareketim çok kısıtlanmadı. Sakın ertelemeyin tedaviyi ve doğru hekimi bulduğunuz için çok şanslısınız. Minnettarım doktoruma.

• N

Merhabalar ben 40 yaşında bir bayanım Rahim içinde çok büyük miyom vardı. Kaç hastaneye gittiysem farklı rahatsızlıklarımdan dolayı ve 4 sefer karnım açıldığı bunun 5. Olacağı için bağırsak ve mesanaye yapışıklıktan dolayı kabul etmediler çok riskli dediler korkuttular araştırdım yorumlara baktım ve değerli Ali hocamızı buldum gittim beni dinledi korkularımdan arındırdı ve şahane ekibiyle birlikte beni kapalı ameliyat yaptı rahim ve yumurtalıklar alındı yarım kilo diyelim miyom çıktı herşey başarılı bir şekilde bitti taburcu oldum haftaya kontrolüm var ilgi ve alakasından dolayı mınnettarım ve saygıyla eğiliyorum...

• Y

Rahimde bulunan yaklaşık 6,5 cmlik miyomum için Dr. Ali Bey’e danıştım. Net ve kendisinden emin bir şekilde kapalı ameliyat olabileceğimi söyledi net duruşu bana güven verdi ameliyat tarihi belirledik. Ameliyat öncesi ve sonrasında profesyonel bir şekilde beni ve ailemi bilgilendirdi ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. İnsani naif yaklaşımı hastasıyla empati kurabilen aynı zamanda mesleki anlamda da kendisini geliştirmiş bir doktorla tanışmış olmak beni çok mutlu etti. İyi ki varsınız emeğinize sağlık. Saygılarımla..

• L

Gebeliğim süresince takibinde bulunduğum doktorumla anlaşmazlığa düştüm bebeğimin eşinin önde olduğunu biliyorduk ve 9 aylıken hekim araştırmaya başladık, bi akrabamın tavsiyesi üzerine Ali hocayla tanıştık ilk muayende güven veren tavrı,işin ehli olduğunu hissettirmesi, babacan yaklaşımı ile güvenimizi sağladı, ilk muayende durumumun risklerini süreci yaşanabilecekleri tek tek anlattı ve 39. Haftada doğumum gerçekleşti çok şükür Sorunsuz bi
    Şekilde bebeğimde bende rahmimde kurtuldu,taburcu olduk hastahaneden,bügün 12. Günümüz, doğum sonrası da ilgisini alakasını
    Kesmeyen bir hekim .iyi ki tanımışım iyi ki süreci
    Sizinle bitirmişim Ali hocam iyi ki varsınız…

Benim rahmimde çok sayıda (20 adet civarında) 1 tanesi 10cm çapında irili ufaklı miyomlarim vardı. İki yumurtalığımda 2şer adet çikolata kisti ve yapışıklıklarım vardı.Yumurtalıklar birbirine yapışmış onlar rektuma yapışmış rektum mesaneye yapışmış derin endometriosislerim vardı.Birkaç doktora göründüm fakat hiçbiri bana o güveni vermedi.Aksine karnımın içinin çok karışık olduğunu çok zor bir operasyon gerektiğini söylediler ama ameliyat yaparız demediler .Tesadüf Ali hoca ile karşılaştık.Diğer doktorların renkli BT ile görüp anlattıklarını Ali hocam BTye bakmadan ultrason ile görüp söyledi ilk muayeneden 2 hafta sonra ameliyat oldum. Rahim ve 1 yumurtalığım alındı.Tüm endometriosisler temizlendi .
    Ameliyatın üstünden 1.5 ay geçti yeniden doğmuş gibiyim .Karşınıza çıkabilecek en iyi doktor diyebilirim.Ellerine emeğine sağlık hocam

Yaklaşık 2 yıldır var olduğunu bildiğim miyom mu kist mi olduğu belirlenemeyen kitlem vardı. Başka bi doktorun tavsiyesi üzerine Ali hocaya muayene olmaya karar verdim ve ilk görüşmemiz olmasına rağmen araştırmalarım tavsiyeler ve ali hocanın verdiği güven sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatımdan, öncesi ve sonraki sürecinden çok memnun kaldım, her zaman ulasabildim ve çok ilgili şekilde geri dönüş aldım. Ameliyatimin icerigi girerken belirsizdi, kapalı/ açık olacagi veya nasil bi kitle oldugunu bilmiyorduk ona ragmen kendimi güvende hissettim. Başta cok korkmama rağmen şu an eskisinden iyiyim :)Bu konuda sorun yaşayan herkese de tavsiye ederim.