2016 yılında Abant izzet baysal üniversitesi tıp fakültesinden mezun olduktan sonra Gaziantep Üniversitesi Ortopedi ve travmatoloji bölümünde ihtisası yapmak üzere başladım

2022 yılında Gaziantep üniversitesi Ortopedi ve travmatoloji anabilimdalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Nizip devlet hastanesinde mecburi hizmetine başladım Gaziantep şehir hastanesi ve abdulkadir yüksel devlet hastanesinde görev yaptıktan sonra artık defa life hastanesinde hasta kabulune devam ediyorum.

İlgi Alanlarım:

Protez cerrahisi (diz-kalça-omuz)

Travma cerrahisi

Spor yaralanmaları

Artroskopik diz ve omuz bağ yırtıkları

Deformite düzeltme

Çocuk ortopedisi

Kök hücre ve prp tedavileri

Defa Life Hospital

Güneykent, 216. Cd. No:74, Şahinbey, Gaziantep 27470

• Sigortası olan hastalar

Ben Doktor Ali İhsan Bey'e bir trafik kazası sonucunda kuzenim sayesinde tanıştım. Kaza sonucu femur kırığı oluştu, doktor arıyorduk. Tanıdıkların hepsi onu tavsiye etti. Ben de ona güvendim; ameliyata karar verdik. En az altı ay ayağa kalkamazsın dediler, ama beni iki-üç ay içinde ayağa kaldırdı, yürümeye başladım. Bu süreçten sonra tanıdığım herkese hocamı tavsiye ettim. Mütevazı, güler yüzlü, hastasıyla çok iyi diyalog kuran ve muhteşem biri. Ameliyattan yaklaşık 19-20 ay sonra platinleri de çıkardık. Şu anda sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ediyorum. Hem muhteşem bir doktor hem de alçak gönüllü güzel bir insan...

• Z

Ali İhsan Bey'in muayenesine gittiğim gün gösterdiği ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Çok efendi, işinin ehli ve olağanüstü bir doktordur. Diz kemiklerimin sağ dizimin kemiğinde aşınma, sol dizimde ise 85 yaşında olduğundan dolayı kemikte aşınma ve aralarında kireçlenme olmuştu. Ben bayağı ağrı çekiyordum ve ayaklarım içe doğru eğilme olduğundan dolayı belimin sol kemiğinde de eğilme olmuştu; Ali İhsan Hoca elinden geleni yaptı. Ameliyattan önce de ilgi ve alakası çok iyiydi; ameliyattan sonra da efendim çok mükemmel bir doktordur. İyi ki ona gelmişim. Çevreme de tavsiye ediyorum.

• V

Çok iyi bir doktor. Beni ameliyat etti, omzumda çıkıklık vardı. Şu anda gayet iyiyim, herhangi bir sorunum yok. Herkese tavsiye ederim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her şeyi açıkladı. Memnunum kendisinden.

• F

Annemin kalça kırığı sebebiyle başvurduk. Ali İhsan annemi ameliyata aldı. Çok fazla ilgilendi. Anneme kendi annesiymiş gibi davrandı. Devamlı iletişim halindeyiz; hasta takibi iyi, bilgi vermemizi bile istiyordu. Annem şu an 83 yaşında, 4 ayda 2 kez kalça ameliyatı oldu. Kalkamaz diye düşünüyorduk; kalktı ve evin içinde rahat yürüyor. Çok fazla memnunuz. Kendisini ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

•  •

Oğlumun ayağı kırıldı, bu sebeple başvurduk. Oğlum ameliyat oldu, şu anda iyi durumda. Doktorumuzu çok beğendik. Efendi bir hekim bizi hiç yormadı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu, bizi çok teselli etti ve içimizi rahatlattı. Çok iyi bir doktor, memnunuz kendisinden.

• B

Trafik kazası geçirdim, ameliyat oldum. Bacağıma platin takıldı. Ameliyat olalı 4 ay oldu, yavaş yavaş basmaya başlıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ali Bey iyi bir doktor ve insan. 2 ameliyat geçirdim; beni toparlamaya gayret gösterdi. Kontrollerim devam ediyor. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Daha önce sol kolumu halı sahada kırdım; bu sebeple başvurdum. Muayene sonrasında kolumu alçıya aldı. Emar'da kist çıktı; takibini hocamız yaptı. Zamanla kist geriledi. Ali İhsan Bey genç bir doktor, samimi bir abi. Halden anlayan, sakin, açıklayıcı bir hekim. Hasta ilişkileri çok iyi; arkadaş gibi yaklaşıyor. İşinde çok iyi bir doktor. Platin takarlar diye düşünmüştüm, ama alçıyla halletti. Herkese tavsiye ederim.

• L

Trafik kazası geçirmiştim. Acil'de arayıp çağırdılar, hemen geldi. Gerçekten hayatımda onun kadar işinde iyi az doktor gördüm. Benimle her anlamda çok güzel ilgilendi; iki kez operasyon geçirdim. Ameliyat oldum; ayağıma platin taktı; hiçbir sıkıntı yaşamıyorum şu anda. Hatta benim ona taktığım lakap bile var: KEMİKLERE FISILDAYAN ADAM. ✨ Gerçekten çok memnun kaldım.

• G

Tavsiye üzerine diz ağrısı için başvurdum. Ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum. Ameliyatım çok iyi geçti. Hareket kısıtlılığım yok. Hareket açıklığım tam. Çok memnun kaldım. Çok ilgili ve alakalı bir hekim. Alanında tecrübeli bir doktor.

• I

Eşimin ayak bileğinde düşmeye bağlı kırıklar oluştu; ayak bileği tamamen dağılmıştı. Tesadüfen kendisine başvurduk. Allah kendisinden razı olsun, iyi ki kendisine denk geldik. Eşimin ameliyatı güzel geçti. Herkese karşı güler yüzlü ve sempatik bir insan. Şu anda eşim, ameliyat olmamış gibi tüm işlerini hallediyor; sonrasında herhangi bir problem oluşmadı. Kişilik açısından ve tıbbi yönden başarılı bir insan. Allah kendisini yoramasın.