Merhaba, ben Uzm. Dt. Ali İhsan ÇETİN.
Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. Yaklaşık 7 yıllık mesleki deneyimim boyunca estetik ve fonksiyonel açıdan başarılı, uzun ömürlü tedavi sonuçları elde etmeyi hedefledim.
Çalışmalarımı ağırlıklı olarak seramik restorasyonlar, estetik diş hekimliği uygulamaları ve implant üstü protezler alanlarında sürdürmekteyim. Hastalarımın beklentilerini ve ihtiyaçlarını dikkatle değerlendirerek, her bireye özel tedavi planları oluşturmayı önemsiyorum. Tedavi sürecinde güncel bilimsel verilerden yararlanırken, doğal görünüm, fonksiyon ve hasta memnuniyetini ön planda tutuyorum.
Uzmanlık tezimde, farklı marka ve tasarım özelliklerine sahip implant üstü Ti-Base restorasyonlarda yorulma testi sonrası vida gevşeme miktarlarını karşılaştırarak implant üstü restorasyonların uzun dönem başarısına yönelik bilimsel araştırmalar gerçekleştirdim. Mesleki gelişimimi ulusal ve uluslararası bilimsel etkinlikler, kongreler ve eğitim programlarıyla sürekli desteklemekteyim.
Hedefim, hastalarıma güvenilir, güncel ve kişiye özel tedavi seçenekleri sunarak sağlıklı, estetik ve fonksiyonel gülüşlere ulaşmalarına yardımcı olmaktır.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Lagün Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Ali İhsan Çetin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ali İhsan Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali İhsan Çetin, Diş Hekimi. Size Ali İhsan Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Çekimi, Botoks, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Ali İhsan Çetin adresi nerede?Ali İhsan Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alpaslan Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali İhsan Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali İhsan Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali İhsan Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali İhsan Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ali İhsan Çetin hangi dilleri konuşuyor?Ali İhsan Çetin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali İhsan Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali İhsan Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.