- Kulak ağrısı ,
- Eksternal Otit ,
- Saman Nezlesi (Alerjik Rinit) ,
Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4, Küçükçekmece 34303
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
U
uf...r
Yıllardır konulamayan sağlık sorunum, akustik tümör teşhisiyle nihayet netlik kazandı. Doktorum, bilgi birikimi, titizliği ve sabırlı yaklaşımıyla doğru teşhisi koyarak bana büyük bir rahatlama sağladı. Kendimi her zaman güvende hissettim ve kendisini kesinlikle güvenle tavsiye edebilirim.
• Özel Halkalı Kent Hastanesi • Diğer •
Z
z.....
Kulak çınlaması için gittiğim Ali bey tedavi sürecinde çok yardımcı oldu sağlıklı yaşam konusunda tecrübeleriyle yol gösterdi onun gibi bir Dr a denk geldiğim için çok memnun kaldım
• İlke Cerrahi Tıp Merkezi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Ali Kurnaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kurnaz, Kulak Burun Boğaz.
Ali Kurnaz adresi nerede?Ali Kurnaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kurnaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kurnaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Kurnaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kurnaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Kurnaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Kurnaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Kurnaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Küçükçekmece civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları