- Ön Çapraz Bağ Yırtığı
- Menisküs Yırtığı
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Gonartroz
- Lateral Epikondilit
Alaylar İki Mah. Maden Yolu, Seydişehir , Konya 42000
U
u....a
Annem sol dizinden protez ameliyatı oldu. Ali Nazmican Hocam hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında gayet ilgili ve güleryüzlüydü. Ameliyattan da çok memnun kaldık.Daha ikinci günde ilk adımlarımızı atmaya başladık. Sonrasında daha iyi olacak inşaallah. Kendisine minnettarız. Allah razı olsun ondan.Başarılarının devamını diliyorum.
d....a
Ali hocama minnettarlığımızı ifade edemem.Babamin diz protez revizyon ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.İyi ki sizi tanidik iyi ki varsınız hocam
mu...̇
ali beye çok teşekkür ederim hafta sonu olmasına rağmen başarılı bir ameliyat yaptı ayağım gayet iyi çok teşekkür ederim allah razı olsun başarılarının devamını dilerim allah yolunu açık etsin işallah
• Konya Seydişehir Devlet Hastanesi • Diğer •
Ali Nazmican Güröz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Nazmican Güröz, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ali Nazmican Güröz adresi nerede?Ali Nazmican Güröz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaylar İki Mah. Maden Yolu Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Nazmican Güröz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Nazmican Güröz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Nazmican Güröz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Nazmican Güröz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Nazmican Güröz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Nazmican Güröz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Nazmican Güröz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları