Konya Seydişehir Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi
Alaylar İki Mah. Maden Yolu, Konya 42000
u....a
Annem sol dizinden protez ameliyatı oldu. Ali Nazmican Hocam hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında gayet ilgili ve güleryüzlüydü. Ameliyattan da çok memnun kaldık.Daha ikinci günde ilk adımlarımızı atmaya başladık. Sonrasında daha iyi olacak inşaallah. Kendisine minnettarız. Allah razı olsun ondan.Başarılarının devamını diliyorum.
d....a
Ali hocama minnettarlığımızı ifade edemem.Babamin diz protez revizyon ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.İyi ki sizi tanidik iyi ki varsınız hocam
mu...̇
ali beye çok teşekkür ederim hafta sonu olmasına rağmen başarılı bir ameliyat yaptı ayağım gayet iyi çok teşekkür ederim allah razı olsun başarılarının devamını dilerim allah yolunu açık etsin işallah
fa...ş
Nefes darligi gogus agrisi ve oksuruk şikayetiyle gittim. Doktor bey çok saygılı efendi ve ilgili bir insan. Çok memnun kaldım Allah razı olsun
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi, Konya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Seydişehir Devlet Hastanesi, Konya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kardiyolog, Radyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Seydişehir Devlet Hastanesi, toplam 19 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Apgar Skoru, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Çocuk Gelişim Testi, Hemaferez, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Seydişehir Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Seydişehir Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Seydişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Seydişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Konya Seydişehir Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Konya Seydişehir Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Seydişehir Devlet Hastanesi nerede?Konya Seydişehir Devlet Hastanesi adresi Alaylar İki Mah. Maden Yolu Konya şeklindedir.