Hakkımda
Uzm. Dr. Ali Osman KÖKSAL, 1998 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. 2002 yılında Ankara Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’...
Okullar / Eğitimler
- Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Pediatri Kliniği, Ankara 2002
- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul 1998
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11, Ankara
Apgar Skoru
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
s....s
Oğlumun sünneti için gittik. Hersey güzel geçti şükürler olsun doktorumuz Ali bey ve asistanları çok ilgiliydiler.
Oğlumuzu hocamiza sünnet ettirdik.
Kendisi bu konuya çok hakim gerek sünnet öncesi ve sünnet sonrasi çok ilgilendi.
Klipsli sünnet klasik yönteme göre biraz daha ağrılı bir süreç oldu çocuk için çocuğumuz acıya dayanikli olmasina rağmen bakımı biraz daha zor ama hocamiza güvenimiz tam olduğu için sıkıntı ve tereddüt yaşamadık.
En son klipsi çıkartma işleminide Ali Osman hocamiz yapsaydi dahada memnun olurduk.iyi çalışmalar diliyoruz hocamiza.
Uzm. Dr. Ali Osman Köksal
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Delikanlının sünnetini tekrar tebrik eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
r.....
İkizlerimizin sünneti için kendilerine ulaştık. İşinin ehli bir doktor. Herşey anlatıldığı gibi ilerledi. Son derece memnun kaldık. Sadece tanışma/ilk temas kısmında belki biraz daha etkili iletişim gösterilse 10 numara/5 yıldız olurdu.
Uzm. Dr. Ali Osman Köksal
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Delikanlının sünnetini tekrar tebrik ederim. Öneriniz dikkate alınacaktır. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
e....e
Sürecin her aşamasında ilgi ve alakasından dolayı Ali hocamız ve ekibiyle birlikte muhteşemdi çocuğumuz ağrısız acısız bi şekilde sünnetini oldu
Uzm. Dr. Ali Osman Köksal
Sünnet sırasında ve sonrasında göstermiş olduğu ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkür ediyorum
r.....
Kendisine güler yüzü ve ilgisinden ötürü çok teşekkür ederiz 46 günlük oğlumuzun sünnetini gerçekleştirdi kendisi ve ekibi bu işin piri bence sünnet işlemi esnasında tekbir getirmeside çok hoştu çok teşekkürler
s....y
Hocamıza tavsiye üzerine gittik ve hiç pişman olmadık. 9eylül günü oğlumuz Kerem Alp (35günlük) sünnet oldu . Ortamın sıcaklığı, hocamızın ve çalışanların ilgisi güleryüzü, her şeyi ayrıntılı bi şekille anlatmalarından çok memnun kaldık. Hocamızın telefonla arayıp durumu sorması,hatırlatıcı mesajlarla süreci takip etmesi ne kadar ilgili olduklarını gösteriyor. Herkese öneriyorum.
du...
Oğlumun sünnetini Ali Osman bey yaptı. Çok güzel ilgilendi sünnet esnasında konuşarak rahatlatmaya çalıştı. Sünnet sonrası da bi o kadar ilgiliydi durumumuz hakkında bilgi almak için aradı güler yüz ve tatlı dil olması benim için çok önemliydi . Teşekkür ediyorum . Size geldiğim için hiç pişman değilim
f....b
İlgi ve bilgilendirme çok iyiydi tekbir getirerek sünnet etmesi manevi açıdan da çok memnun olduk teşekkürler Dr Ali Osman KÖKSAL
ça...ş
Yaklaşık 3 ay önce oğlumu sünnet ettirdik. Yaş olarak sünnet için geçiş sürecindeydi. (2 yaşını doldurmaya yakındı.) süreç içerisinde kendi içimizde tereddütler yaşadık. Ama bugün geldiğimiz noktada çok şükür ki hocamıza sünnet yaptırmışız. Hem iyileşme süreci güzel geçti, hem de sünnet kalitesi açısından gayet memnun kaldık. Hocamızı herkese tavsiye ediyorum.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, İstanbul 1998
Deneyimler
- Çocuk sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Subayevleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi, Ankara, 2016-......
- Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Başasistanı, Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara, 2013 - 2016
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Pediatri Doktorası, Ankara, 2015-.....
Sertifikalar
Fotoğraflar
Bilinen Diller
- İngilizce
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla