- Boğaz İltihabı ,
- Kulak İltihabı ,
- Karın Ağrısı ,
- Kulak Ağrısı ,
- Rotavirüs İshali ,
Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11, Etimesgut, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11, Ankara
Apgar Skoru
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
Y
y....
2.5aylık oğlumun sünnetini yaptırdık ve bütün süreç sorunsuz ilerledi. Biz zaten Ali Osman beyden emindik ama ailelerimiz de çok memnun kaldılar çok içimize sindi. Bütün çalışanlar çok güler yüzlü çok ilgililerdi ve doktorumuza ne zaman istesek ulaşabildik, sürekli bilgilendirildik.
m....b
Oğlumun sünnetini sorunsuz halletti Ali Osman hocamız, ellerinize sağlık.
• Ali Osman Köksal Muayenehanesi • Bebek Sünneti •
İnternet yorumlarından yola çıkarak 5 aylık bebeğimizi sünnet ettirmeye karar verdiğimiz ve iyi ki de Ali Osman hocama yaptırdık dediğimiz pediatrist. Rahatlatıcı detaylı açıklaması, bilgisi ve becerisi ayrıca ekibi ile uyumu mükemmel.
b....b
6 aylık oğlumun sünnetini çok rahat bir şekilde hocamız klipsli yöntemle tamamladı.Su an iyileşme sürecindeyiz ve hocamız bizzat arayıp oglumuzun durumu ile bilgi aldı çok hoşumuza gitti. Boyle doktorlar hep var olsun biz her aşamadan çok memnun kaldık .inşallah kolaylıkla iyilesiriz
al...
Oğlumu sünnet ettirdim başta ALİ OSMAN bey olmak üzere ve diğer çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok minnettarım ederim güler yüzlü ilgili insanlar
a....ç
Çocuğumuzu sünnet ettirdiğimiz Ali Osman Hocamızla iyiki yollarımız kesişmiş. Sünnet süreci gerekse aylar sonra bile olsa en ufak bir soru işaretinde yardımcı oluşu ve içtenliği ile harika bir hoca. Bugünde aylar sonra gittiğimiz kontrolde ilgi alakası içinde oldukça memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir hekim.
• Ali Osman Köksal Muayenehanesi • Sünnet •
Çok ilgili bir doktor sorularımıza ve sorunlarımıza yardımcı oldu
er...n
Çocuğumuzun sünnetini Ali Osman hocam yaptı. Temiz ve çocuklar için sünnet sırasında oynayabilecekleri oyun konsolu dahi bulunan muayenehanesinde çok organize çalışan bir ekibi var. Gerekli bütün bilgileri yüzyüze verip bunlarla alakalı kişiye özel yazılı hatırlatıcı form da verdiler. Bizi rahatlatan tavrı vardı. Eli becerikli ve hızlı. Bilgili ve bilgisini çok kolay aktarabiliyor. İlgili ve takipler sırasında arayıp hastasının durumunu soruyor
he...i
Dokuz yaşındaki oğlumuzu sünnet yaptırdık ve memnun kaldık. Hocamız ve çalışanlarının ilgisi mükemmel,
da...n
Allah razı olsun Çok ilgili bir doktor sünnet öncesi ve sonrası memnun kaldık
• Ali Osman Köksal Muayenehanesi • Sünnet •
Ali Osman Köksal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Osman Köksal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ali Osman Köksal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Astım, Bebek Takibi ve Aşılar, Büyüme Takibi, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Randevu, Sağlam Çocuk Muayene.
Ali Osman Köksal adresi nerede?Ali Osman Köksal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Osman Köksal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Osman Köksal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Osman Köksal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Osman Köksal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Osman Köksal hangi dilleri konuşuyor?Ali Osman Köksal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Osman Köksal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Osman Köksal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Osman Köksal hakkında ne düşünüyor?Toplam 434 hasta / danışan, Ali Osman Köksal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Osman Köksal hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Osman Köksal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla