Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans mezunu olup kliniğinde çocuk ve yetişkin hastalara hizmet vermektedir.
- Çocuk Diş Tedavisi
- Pedodonti
- Sedasyon
- Endodonti
- Diş Çürükleri
Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı Dilek Sitesi C Blok No:39G, Seyhan, Adana 01120
Diş Hekimi Randevusu
Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı Dilek Sitesi C Blok No:39G, Adana
Özel Adana Natura Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Ş
ş...
Doktorumuzla dört yıldır iletişim halindeyiz. Çocuk hekimi aradığım dönemde bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Kızımın dişlerini tedavi edebilmek için iki yıl doktor gezdik, ama Arif hocamla tanışana kadar kimseye ağzını açmadı; anestezi uygulanmasını istemiyordum. Arif hocamın sabrı sayesinde kızım severek dişlerini yaptırdı; dolgu ve kanal tedavisi uyguladı. Adana'da yaşamamama rağmen çocukla ilgili herhangi bir sorun olduğunda Arif hocama ulaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
K
k.....
Oğlumun diş tedavisi için senelerdir götürüyoruz, kendisi çok yetkin bir hekim. Ayrıca çocuklara yaklaşımı da çok iyi.
ad...
Arif beye çocuklarda dişlerde çürüme ve diş eksikliği için gittik. En başından beri ilgi ve alakasını bilgi becerisini eksik etmedi. Çocuklarla arası çok iyi.
Çocuklarınızı güvenle emanet edebilirsiniz.• Özel Adana Natura Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Ü
üm...e
Merhaba. 22 Mart 2025 günü 4.5 yaşımızdaki oğlumuz, 9 dişi için genel anestezi aldı ve 2 saatlik bir ameliyata girdi. Genel anestezi ile ilgili çok fazla çekincemiz olmasına karşın ameliyatta bir problem yaşanmadı. Daha hassas olduğumuz bu süreçlerde doktorumuzun iletişimi çok memnuniyet vericiydi. Fakat burada genel anestezi alacak çocuğumuzun yönlendirilen hastanelerde tetkiklerinin kontrolü ve onayının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Anestezi öncesi kontrollerde kan alımı sonrası hastanenin sizi aramasını beklemeyin. Siz ameliyattan önce sonuçları bizzat telefonla arayıp teyit edin. (Biz çocuk doktoruna tahlili gösterirken doktorumuz bizden sonraki hastasını öne alıp, bizlerin saatini değiştirmişti.) Sonrasında bekleme süresini iyi hesaplayıp, çocuğun kaç saat aç kalması, beslenmemesi gerektiğinin zamanını iyi ayarlayın. Üzerinden bir ay geçti. Şükür bir sıkıntımız kalmadı. Doktorumuzun eline sağlık.
• Özel Adana Natura Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri •
P
pı...
Geçen hafta c.tesi 5 yaşındaki oğlumun genel anestezi altında tüm diş tedavisi yapıldı biraz endişe duysak da sakinligi ve yaklaşımıyla bizi pozitif bir duruma getirdi Arif bey ve ekibine iyiki siz diyorum
P.tesi günü oğlumu okuluna gönderdim hersey yolundaydi . gönül rahatlığıyla çocuklarınızı götürmenizi bir anne olarak tavsiye ediyorum ...
f....)
Doktorumuzdan memnunuz. Ameliyatımız iyi geçti. Çocuğumun 8 dişine kaplama tedavisi yapıldı. Tedaviden çok memnunuz.
R
r....)
Arif Bey iyi bir doktor. Çocuğumun ön dört dişine zirkonyum kaplama yapıldı. Tedavimizden memnun kaldık.
n....)
Arif Bey gerekli ilgiyi gösterdi. Memnuniyetimiz son derece iyi. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştik. Özel bir klinikte operasyon geçirdik. 2 yaşındaki kızımın anestezi altında yaklaşık 14 dişine işlem yapıldı. Ön dişlere zirkonuyum kaplama, arka azı dişlerine çelik kaplama yapıldı. Yaklaşık 3 saat sürdü. Kendisi öncesinde ve sonrasında ilgili, alakalıydı.
e....)
Bizim için zor bir süreçti 8 diş gibi uzun bir ameliyat söz konusuydu. Kendisi öncesinde bizi rahatlattı, endişelerimizi ortadan kaldırdı. Güler yüzlüydü. Çocuğum normalde doktoru görünce ağlayan bir çocuktu ama kendisi sağ olsun bu konuda sıkıntı yaşamadık. Cana yakın, güler yüzlü davrandı. 4 tane dolgu tedavisi, 2 tane diş çekimi, 2 tane kanal tedavisi yaptırdık. Çok memnunuz.
Z
z....e
Kızımın ön dişi kırılmıştı acil bir şekilde gittik hem sekreteri hem de Arif bey çok ilgiliydi.
Kıralan dişi yeni tedavi protokolleri çerçevesinde tedavi edip yapıştırdı
Kızım çok mutlu oldu• Özel Adana Natura Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Arif Baran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arif Baran, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Arif Baran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma.
Arif Baran adresi nerede?Arif Baran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı Dilek Sitesi C Blok No:39G Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arif Baran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arif Baran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arif Baran hangi dilleri konuşuyor?Arif Baran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arif Baran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arif Baran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arif Baran hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Arif Baran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.