- Sünnet
- Peygamber Sünneti
- Koledok Kisti
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Eklem Kireçlenmesi
Abdominal Laparoskopi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Abdominal Ultrasonografi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir 35210
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Arzu Şencan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Arzu Şencan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Şencan, Çocuk Cerrahisi. Size Arzu Şencan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Preoperatif Değerlendirme, Mikrovasküler Oklüzyon, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Melanom Alınması, Abdominal Laparoskopi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Solunum Sistemi Cerrahisi, Nebulizatör, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi.
Arzu Şencan adresi nerede?Arzu Şencan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Şencan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Şencan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Şencan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Şencan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Şencan ile iletişime geçmenizi öneririz.