Ağrı Doğubeyazıt’ta kısa süreli mecburi hizmetin ardından Adana numune eğitim ve araştırma hastanesi nde kulak burun boğaz asistan hekim olarak görev yapmaya başlamıştır . 2021 tarihinde Adana Şehir hastanesi nde uzmanlık eğitimini tamamlayıp uzman hekim olarak Abdülkadir Yüksel devlet hastanesine atanmıştır.
Devlet hastanesinde 2 yıllık hizmetin sonunda 2024 yılında Gaziantep Liv Hospital da görev yapmaya başlamıştır. 2025 yılında Gaziantep ten ayrılıp Adana Acıbadem hastanesinde görev yapmaya başlamıştır.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Revizyon Burun Estetiği
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Acıbadem Adana Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
b...
İnternette birkaç yorumunu gördüm, bademcik ameliyatı olmam gerekiyordu. Merve Hanım'ın olumlu yorumlarını da görünce kendisinden randevu aldım. Ameliyatım normalden daha zor geçmiş ama Merve Hanım ile süreci çok iyi geçirdik. Ayrıca muayenesinde masasından bakar bakmaz "sizde tiroit de var" dedi, elle muayenesinde de onayladı. Ultrasona girince çok minimal nodüllerim olduğu görüldü. Çok bilgili bir doktor, çevremdeki herkese öneriyorum.
eb...u
Koku alamama problemiyle kendisine başvurdum tedavi sürecimde olumsuz bir durumla karşılaşmadım
k,...s
Kızımın kepçe kulak estetigi ameliyatı için doktor araştırırken buldum Merve hocayı. Ameliyat süreci hakkında ayrıntılı bilgilendirdi. Bir hafta sonrasına ameliyatı günü verdi. Kızımın ameliyattan sonra çok ağrısı bile olmadı. Ameliyattan 1 hafta sonra dikisleri aldı, geceleri bandaj kullanmak dışında her şey normale döndü. Doktor hanıma denk geldiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Allah razı olsun.
t.....
Değerli doktorum burun ameliyatımla ilgili detaylı bilgilendirdi . Harika bir doktor hanım , keşke tüm doktorlar Merve hanım gibi tecrübeli ve naif olsa . Rinoplasti ameliyatımla ilgili ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi sonucum mükemmel oldu .
t,...p
Boynumda baski hissettigim icin gittim guatr oldugu soylendi nodullerden lgneyle parca alındı kötü huylu cikti ama doktorum sayesinde ameliyat olup hastaliktan kurtuldum cok şükür. Herkese tavsiye ederim.
s...
Doktoruma bir hastasının tavsiyesi üzerine ulaştım. Çocukluğumda burnumu kırmıştım ve bu nedenle hem şeklini değiştirmişti hem de nefes almamı engelliyordu. Bu durumdan rahatsız olduğum için başvurdum. Doktorla görüştüm, muayene etti ve 1 ay kadar sonra ameliyat günü verdi. İstediğim burnu anlattım ve ameliyat öncesi ve sonrasında gayet ilgili ve güler yüzlü bir şekilde ilgilendi. Çevremde KBB ile ilgili rahatsızlığı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Asiye Merve Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asiye Merve Erdoğan, Kulak Burun Boğaz. Size Asiye Merve Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Kulak Estetiği, Kulak Temizleme, Orta Kulak Ameliyatı, Endoskopik Kulak Cerrahisi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Asiye Merve Erdoğan adresi nerede?Asiye Merve Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme, Cumhuriyet Cd. No:66, 01130 Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asiye Merve Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asiye Merve Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Asiye Merve Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Asiye Merve Erdoğan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Asiye Merve Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asiye Merve Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Asiye Merve Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Asiye Merve Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları