Dr. Öğr. Üyesi
- Sompo Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ace European Sigorta
Bahçelievler Merkez, Kültür Sok., E5 Yolu No:1, Bahçelievler 34180
Temmuz ayında yaşadığım yanlış enjeksiyon sonrası kolumda şişlik ve ağrı oluştu ve Murat Bey'in yönlendirmesiyle kendisine gittim. İlk günden itibaren gerçekten o kadar ilgilendi ki; koluma bakıp gerekli testleri, muayeneyi yaptı ve durumun ne olduğunu net bir şekilde anlattı. Süreci nasıl yöneteceğimi söyledi ve verdiği bandajlar da ilaçlar da çok işe yaradı. Hem yaklaşımı hem de ilgisi için minnettarım.
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
se...n
Aslı Hocamı yaklaşık 1,5 sene önce bel fıtığından yürüyemez hale geldiğimde dr ararken keşfettim. Kendisini iyi ki bulmuşum. Fizik tedavi, ozon ve proloterapi ile sayesinde normal hayatıma döndüm. Dizimde de yürümemi zorlaştıran ağrı vardı. Ona da Prp yaptı. Defalarca test yapılıp farklı birimlere gittiğim fibromiyalji ağrılarımdan da Aslı Hoca sayesinde kurtuldum. Her zaman "Hastam iyi olduğunda ben de çok mutlu oluyorum." der. Gerçekten de siz iyi olana kadar uğraşır. Hem uzmanlığı, hem kibarlığı, hem güleryüzü ile sizi gerçekten çok rahatlatan bir doktor. İyi ki kendisini tanıdım.
bu...r
10.05.2024 Tarihinde Bahçelievler Medicalpark hastanesinde boyun fıtığı rahatsızlığımdan dolayı Aslı Özmaden hocamıza başvurdum kendisini çok araştırdım mükemmel bir hekim kendisi çok bilgili hastaya davranışı çok kibar, yapıcı ve kağıt kalem üzerinde bile hastalığı izahı etmesi bile mükemmel kendisine ilgisinden ve yardımlarından dolayı çok tsk ederim başarılarının devamı dilerim.
ha...u
Merhaba, Son 1 yıldır istanbulda Boyun ağrımla ilgili çalmadığım kapı kalmadı ve malisef sonuç alamadım.Aslı hanım öncelikle doğru teşhis ve beni hastalığım konusunda bilgilendirerek sonrasındada doğru müdehale ile hastalığımın geçmesinde çok yardımcı oldu. Tşk ederim
öz...r
Gidebileceğiniz en iyi doktordur. Yıllardır geçmeyen ağrılarımı bir kaç seansta hafifletti. Herkese tavsiye ederim.
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Ortopedik Rehabilitasyon •
m....k
Aslı Hanım'a yoğun sırt ağrısıyla gittim. Uyguladığı kuru iğne ve ilaç tedavisi ile tüm şikayetlerimden kurtuldum son derece güler yüzlü ve işinde titiz bir doktor çok teşekkür ediyorum kendisine
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • •
ah...r
ben demet akıncılar 18şubat 2016 aslı hanıma gittim kolumu omuzdan kaldıramıyordum sağolsun çok ilgilendi güleryüzlü sık sık kontrola çağırdı yaptığı tedaviyle kolum düzeldi çok teşekkür ederim
et...8
Son altı aydır boyunda 20 günde bir tekrarlayan ağrımı dördüncü doktora gişimde karşılaştığım Dr. Aslı hanımın verdiği tedaviyle iyileşti. Son iki aydır bir ağrım yok, aklıma gelmişken teşekkür ediyorum kendisinden. Doğru doktor doğru ilaç kadar önemli bence.
mi...r
Çok ilgili güler yüzlü sempatik. Hastanede görmek istediğimiz hareketlerin tamamı. Teşekkürler Aslı Özmaden
mi...r
DR. ASLI ÖZMADEN E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..........
ÇOK MEMNUN KALDIM KEŞKE DAHA UZUN KALSAYDI UŞAK TA...• • •
Aslı Özmaden Hantal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Özmaden Hantal, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Aslı Özmaden Hantal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Aslı Özmaden Hantal adresi nerede?Aslı Özmaden Hantal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Sok.No:1 Bahçelievler
- Bahçelievler Merkez, Kültür Sok., E5 Yolu No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Özmaden Hantal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Özmaden Hantal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Özmaden Hantal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Özmaden Hantal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aslı Özmaden Hantal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Özmaden Hantal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Özmaden Hantal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aslı Özmaden Hantal hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Aslı Özmaden Hantal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aslı Özmaden Hantal hangi sigortaları kabul ediyor?Aslı Özmaden Hantal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları