Fzt. Aycan Türkoğlu Başkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi

Altay Mah. Orhanbey Cad. Ata Yıldız Plaza 9. Kat 1/73 Eryaman Etimesgut Ankara, Etimesgut, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Altay Mah. Orhanbey Cad. Ata Yıldız Plaza 9. Kat 1/73 Eryaman Etimesgut Ankara, Ankara

• H

Aycan Hanım çok profesyonel bir fizyoterapist. Ben hamile pilatesi için kendisiyle görüşme sağladım ama ön görüşmede fıtıklarımdan dolayı klinik pilatese başlamaya karar verdik ve kendisi benim en büyük şansım oldu. Sakin ve etkili hareketlerle aynı zamanda kas gruplarına yönelik manuel terapilerle bu süreci çok rahat atlatmamı sağladı.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Klinik Pilates  •

• B

Aycan hocama omuz yırtıkları ve omurgada yaşadığım sorunlar nedeniyle başvurmuştum, ilgisi, hasta memnuniyetine odaklı olması bir yana bedeninizde farkına varmadığınız sorunları da çözüyor. Ben biliyorum ki ne zaman sorun yaşarsam Aycan hocam orada.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Diğer  •

Aycan hocamla 4. Seansimiz kendisiyle tanışmadan önce bir kaç yerle daha görüştüm ama Aycan hocamin bilgisi konuya hakimiyeti beni mest etti bel fıtığı sırt fıtığı hafif derece skolyoz ve sakroiliak eklem iltihabı tanıları aldıktan sonra ve oturup kalkamazken rutin işlerimi bile yapamazken sadece 4 seansta bile müthiş ilerleme kaydettik. Kendisi nokta atışı tespitler yapıyor ve tam anlamıyla bütüncül bir programla ilerlememi sağladı kendisini uzun süre de bırakmaya niyetim yok aynı zamanda kişiye yaklaşımı bilgisi deneyimi her şeyi ile mükemmel bir fizyoterapist iyiki tanımışım kendisini

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• N

Aycan hocamla birkaç yıldır beraberiz. Bazen araya zamanlar girse bile skolyozumu yok denecek kadar küçülttük. Aynı zamanda duruşumun da düzelmesini ve vücudumun daha güçlü olmasını sağladık. Herhangi bir sorunda Aycan hocam bunu net bir şekilde anlayıp çözüm buluyor. Artık skolyozum hakkında dertlenmeme gerek kalmadı. Sonsuz güvenebilirsiniz.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Skolyoz Tedavisi  •

• G

Aycan Hanım'a üç haftalık klasik fizik tedavi sonrası başvurdum,bel fıtığı teşhisi almıştım, yürüyemiyor,dayanılmaz ağrılar çekiyordum. Sol bacağımda ve ayak tabanımda oluşan batmaların,ödemlerin geçebileceğine dair inancım kalmamıştı, ameliyattan başka çözüm yok gibi geliyordu. Ama ilk görüşmede ikna oldum çünkü bilgisi ve deneyimi çok fazla, olaya hakim olduğunu, nerde ne acı çektiğimi o kadar kolay anladı ve benimle aynı cümleleri kurdu ki karar vermem çok kolay oldu. 8 seanslık bir tedaviden sonra ki çok çalıştık, verdiği ödevleri hep yaptım,masaj/egzersiz/bantlama gibi tedavilerin sonrasında rahat yürümeye başladım, topuğumdaki sıkıntı, bacağımdaki sertlikler, uyuşma gibi sıkıntılarım çok rahatladı, günlük hayatıma devam edebilir bir hale geldim, korkmadan hareket etmeye, yürüyüş yapmaya hatta yavaş yavaş yüzmeye başladım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum kendisini.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Bel ağrım vardı. İnternetten Aycan Hanım'a ulaştım bana çok yardımcı oldu. Bel ağrım azaldı çok memnunum. Kendisine çok teşekkür ediyorum .

• D

Kızıma 19 derece skolyoz teşhisi konulunca schroth egzersizi önerildi. Aycan Hanım'ı internetten araştırma yaparken buldum. Şu anda iyi gidiyoruz. Bu problemi yaşayanlara tavsiye edebilirim.

•  •

Aycan Hanım güler yüzlü, iyi iletişim kurabilen ve anlayışlı bir fizyoterapist. Yaklaşık 3 aydır ankilozan spondilit ve skolyoz kaynaklı ağrılarım için seansa gidiyorum. Aycan Hanım'ın pozitifliği bana çok iyi geldi. Ayrıca klinik her zaman ter temiz, ekipmanlar kaliteli bunlar da benim için önemli kriterlerdi. Herkese tavsiye ederim.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Manuel Terapi  •

Aycan hanım çok donanımlı bir fizyoterapist. Başlangıçtaki ağrılarım çok hafifledi.Bu süreçte en önemlisi vücut farkındalığı kazandım.

• FizyoBee Sağlıklı Yaşam Merkezi Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi  •

• Z

Kas ağrılarım vardı bu sebeple başvurdum. Aycan Hanım sayesinde ağrılarım geçti. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.