- Cilt Lekeleri
Kontrol Randevusu
Mezoterapi
PRP
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
Aynur hanım çok pozitif ve iletişimi iyi bir doktor. Tedavi için oldukça detaylı bilgilendirme yapıyor ve her yönden dinleyip değerlendiriyor. Tek bir şeye odaklanmıyor hızlı ve etkili bir şekilde sonuç aldım. Oldukça tecrübeli olduğu bilgi birikiminden belli
• Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •
as....
Cildim oldukça hassas, zaman zaman farklı sorunlar yaşıyorum bu yüzden bir sürü dermatologa gittim ama daha önce kendisi kadar ilgili, iyi iletişimli, işinde iyi birine rastlamamıştım. Hastalıklar hakkında detaylı bilgi veren, hastasını çok iyi dinleyip anlayan ve yardımcı olan biri.
• Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •
da....
Kayinvalidemi götürmedigim Dr kalmamıştı hepside aynı teşhisi koyup ilacı verip gönderdi ama annemin yüzü bir türlü iyileşmemisti en son Aynur hanima gittik ve cok memnun kaldik herşeyden onemlisi güler yuzlu çok şükür annemin yüzü yavaş yavaş geciyor kendisine tesekkur ediyoruz
Aynur Adıgüzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Adıgüzel, Dermatoloji. Size Aynur Adıgüzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Fototerapi, Dolgu, Mezoterapi.
Aynur Adıgüzel adresi nerede?Aynur Adıgüzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:100 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Adıgüzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Adıgüzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aynur Adıgüzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aynur Adıgüzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aynur Adıgüzel hangi dilleri konuşuyor?Aynur Adıgüzel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aynur Adıgüzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Adıgüzel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aynur Adıgüzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aynur Adıgüzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aynur Adıgüzel hangi sigortaları kabul ediyor?Aynur Adıgüzel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.