Prof. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Daha fazla
Şişli 1 adres
PROF. Dr. Aynur Erşahin Medicana Zincirlikuyu hastanesinde görev yapmaktadır.
- Polipler
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:165, Şişli 34394
T
tu...e
Diğer hastanelerde 2 aşılama 2 tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı tam umudumuzu kaybettik son kez aynur hocamıza geldik ve ilk denemede bir oğlumuz oldu anlayışı ilgisi ve şahane enerjisi için minnettarız
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
el...f
Gebelik sürecinde rutin kontrollerimi 7 ay boyunca titizlikle yöneten bir doktorumuz varken taşınmamız nedeniyle, yaklaşan doğumun gerçekleşmesi muhtemel ulaşıma elverişli yani, yeni evimizin civarında bulunan bir hastane seçmek durumundaydık. Bunca zaman sonra doktor ve hastane değiştirmek akıl karı gibi görünmese de (bir hastayı bir doktor sahiplenmeli, herkes kendi hastasının sorumluluğunu yüklenir gibi bir saçma yargı var) tesadüfen keşfettiğimiz Doktorumuz Aynur Erşahin' in özenli muayenesi, test ve rapor incelemeleri, ayırdığı zamanın uzunluğu, açıklamalarının hasta psikolojisini gözeten hassasiyette ve tatmin edici düzeyde bilgilendirici olması eşimi de beni de son derece mutlu etti. Şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Bebeğimizi Eylül sonu gibi kucaklamayı umuyoruz, sağlıkla. Doğumu da başarıyla yöneteceğinden hiçbir şüphemiz yok Aynur Erşahin'in. Eşim bir hayli cinsiyetçi bulduğu bir yorumuma hiç katılmasa da; gebe için doktorunun onun drumunu daha önce yaşamış olması da ruhsal rahatlık ve güven açısından tamamen olmasa da bir derece önemli. Sadece bununla da kalmıyor tabii, alanında yürüttüğü spesifik çalışmalarla da ihtisasında yetkinliğini kanıtlamış araştırmacı ve bilgili insanların yaklaşımı da dengeli oluyor, size ego merkezli ve kompleksli dabranmıyorlar. Aynur Erşahin' i kesinlikle tavsiye ediyoruz.
ay....
Sevgili doktorum Aynur Hanım, hastasını her yönüyle en ince ayrıntısına kadar değerlendiren,son derece gerçekçi bir doktor.Çok güler yüzlü, telefonlarınızı ve sorularınızı daima cevaplayan biri. Eli hafif ne muayenelerinde ve tedavi sürecinde canınızı yakmıyor.işini severek yapan çok iyi bir infertilite doktoru.Önce Allah'ın izniyle kızımıza kavuşmamızı sağladığı için ona çok teşekkürler.
el...r
Çok ilgili ve alakalı bir doktor olduğunu belirtmek isterim Tüp bebekteki geçmiş tedavi öykümü mükemmel bir şekilde değerlendirerek bana ve eşime uyganması gereken tedaviyle 11yıl sonra Allahın izniyle gebe kalmama vesile olan doktorumuza sonsuz teşekkürler
Aynur Erşahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Erşahin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Aynur Erşahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aynur Erşahin adresi nerede?Aynur Erşahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:165 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Erşahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Erşahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aynur Erşahin hangi dilleri konuşuyor?Aynur Erşahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aynur Erşahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Erşahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Erşahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Erşahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aynur Erşahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Şişli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şişli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları