KGTÜ / Psikoloji Bölümünden Yüksek Onur Belgesi ile mezun olmuştur.Daha önce okumuş olduğu Biyoloji bölümü ile İnsan fizyolojisi ve psikolojisi üzerine bilgilerini derinleştirmiştir.
Psikoonkoloji Derneğinde Staj ve Süpervizyon sürecini tamamlamıştır.
Selçuk Ünv. Fen ve Matematik Orta öğretim alanında Yüksek Lisans yapmıştır.
Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı devam etmektedir.
Evli , 2 çocuk annesi olup Konya da yaşamaktadır.
Eğitimler:
İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini tamamlamıştır. DATEM-Prof .Dr.Ebru ŞALCIOĞLU )
Kabul ve Kararlılık Eğitimi .Boğaziçi Enstitüsü (Devam etmektedir.)
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Palyatif Bakım Yönetimi Eğitimi .Rumeli Ünv
Psikoonkoloji Derneği -Staj ve Süpervizyon
- Sigortası olan hastalar
Havzan Mah. Ebusuud Efendi Cad. No:54/3, Meram, Konya
- Sigortası olan hastalar
Psk. Ayşe Albayrak
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
C
ce...n
Kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde Ayşe Hanımla karşılaştım , hayatıma dokundu ,beni kendime döndüren bir psikolog
• Psk. Ayşe Albayrak • Psikoloji Randevusu •
se...r
Düşüncelerimle ve anksiyete ile boğuştuğum bir dönemde harika bir yol gösterici oldu Ayşe Hanım. İnanılmaz tatlı ve pozitif olmasıyla, söylediklerinizden çok daha fazlasını anlamasıyla birlikte harika bir yolculuğa çıktık. Kesinlikle öneriyorum.
• Psk. Ayşe Albayrak • Psikoloji Randevusu •
K
k.....
Canım Ayşe hanım iyi ki size denk geldim iyi ki sizi tanıdım. İlgisi bilgisi yol göstermesi o kadar güzel dinleyip yol gösteriyor ki hayata bakış açımı değiştirdi. Kendime olan güvenim yenilendi iyi ki
• Psk. Ayşe Albayrak • Randevu •
Ayşe hocam ile 5 ay önce tanıştık .yoğun kaygı ve panik ataklarım vardı.bu hem işimi hemde aile iliskilerimi bozmaya başlamıştı.acikcasi çok umutlu değildim ta ki ilk seansa kadar.Kendisine bana kattıkları için minnettarım. Tekrar nefes alabiliyorsam sayesindedir.Hocami bu konularda zorlanan herkese içtenlikle tavsiye ederim.
Z
ze...s
3. Evre kanser hastasıyım.öyle zorlu bir süreçte yolumuz kesişti Ayşe hocamla yüzümü gökyüzüne döndürdü .Hayatın anlamını beraber sorguladık geleceği değil ama anı nasıl yaşamam gerektiğine öyle bir ışık tuttu ki.Eğer zorlandığınız bir süreçte iseniz çok içten tavsiye ederim.Sürecimiz hala devam ediyor her seans dolu dolu geçiyor .İyi ki Ayşe hocam
gö...
Kanser sürecinde karşıma çıkan Mucizem o kadar çabuk geçiyor ki zaman ve kendimi ve hastalığımı kabullenmemi nefes almayı olaylara karşı dik duruşumu Ayşe hocama borçluyum
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ç
ç.....
Sıcak kanlı, samimi ve oldukça fazla empati kuran sevgili Ayşe hanım sizinle tanıştığıma çok memnunum. Hayatı geçmişe yönelik değil geleceğe farklı bakış açıları ile bakmami sağladığınız ve olumlu yönleri görmemi düşünmemi sağladınız.
bü...a
Ayşe Hocayla boşanma sürecimin en başında tanıştık. Sürecim hala devam etmekle birlikte Ayşe hıcayla tanıştığımdan beri süreci sağlıklı ilerletmenin verdiği iç huzurla ilerliyorum. İyi ki tanışmışız iyi ki bu desteğe başvurmuşum
• Online Danışmanlık • •
I
i̇....
Hem güler yüzü hem de o güzel sesi ile insanı çok rahatlatıyor ve asla yabancılık çekmiyorsunuz. Görüşmeler öncesi yaşadığım yoğun iç sıkıntımı, stresimi, başarısızlık hissini çok azalttık. Kalp çarpıntılarım vardı bunlar da çok çok azaldı. Hayata bambaşka bir açıdan bakmayı öğretti.
• Online Danışmanlık • •
me...n
Ayşe Hanım, muhteşem bir psikolog; işinde sorumlu, güler yüzlü, çok enerjik, dinleme ve empati konusunda harika, aynı zamanda çok sempatik ara ara kendisi ile ilgili örnekler veriyor; bu samimiyeti, kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor ve onunla daha kolay bağ kuruyorum. Ayşe Hanım'la ilk telefonda konuştuğumuzda beni enerjisi, bilgisi, samimi oluşu ile etkilemişti, "benim psikoloğum bu olmalı işte." demiştim. Biz ilk seansta da, harika bir seans gerçekleştirdik, ilk seans olmasına rağmen içimde bir güven hissetmiştim Ayşe Hanım'a, ne var ne yok herşeyimi anlatmıştım, bir insan ancak bu kadar güven verebilir herhalde. Şimdi diğer seanslarımız da harika bir şekilde ilerliyor, daha bir kaç seans gerçekleştirdik, tek kelime ile herşey harika gidiyor aramızdaki iletişim en başından beri kuvvetli. Biz Ayşe Hanım'la BDT terapi yöntemi ile ilerlemekteyiz. Bu terapi yötemi; güzel, başarılı, kısa zamanda etkili. Bir kaç seans olmasına rağmen epey etkilerini gördüm.
• Psk. Ayşe Albayrak • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Ayşe Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Albayrak, Psikoloji. Size Ayşe Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile Danışmanlığı, Normal Randevu, Beck Depresyon Ölçeği, Evlilik Terapisi, Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Dinamik Psikoterapiler.
Ayşe Albayrak adresi nerede?Ayşe Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan Mah. Ebusuud Efendi Cad. No:54/3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Albayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşe Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşe Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayşe Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Albayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Ayşe Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşe Albayrak hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşe Albayrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.