Uzm. Kl. Psk. Ayşe Pelin Erol Demircioğlu

Psikoloji daha fazla

Bursa 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol 1995 yılı Kartal/İstanbul doğumludur. Kartal Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Ardından Doğuş Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Lisansını fakülte birincisi olarak yüksek onur derecesi ile bitirmiştir. T.C. Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamış ve Uzman Klinik Psikolog unvanını almıştır. Yüksek Lisans tezini, “Cinsiyet Rolünün İlişki Doyumu ile İlişkisinde Pozitif – Negatif Duygulanımın Aracı Rolü” konusu üzerine yazmıştır. Lisans eğitimi boyunca, çeşitli klinik ve vakıf hastanelerinde stajlarını görmüştür. Yüksek lisans eğitimi süresince, Kartal Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde psikolog olarak görev almıştır. Ayrıca yaklaşık bir buçuk sene İstanbul/Ümraniye'de bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde psikologluk yapmıştır. 2018 yılından beri profesyonel olarak; çocuk, ergen, yetişkin ve çiftler ile çalışmalarını sürdürmektedir. Uzmanlık alanını nitelikli kılmak için; T.C. Maltepe Üniversitesi'nden Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini almış ve Doç. Dr. Kuntay Arcan süpervizörlüğünde süpervizyon sürecini başarı ile bitirmiştir. Davranış Bilimleri Enstitüsünden EMDR eğitimi almış ve 1. Düzey EMDR terapisti olmuştur. CİTEB’ten çift terapisi eğitimini ve boşanma adaptasyonu eğitimlerini almıştır. Nilüfer Devecigil’den Deneyimsel Oyun Terapisi 1. Seviye eğitimini tamamlamıştır.

Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu

Osmaniye Mahallesi, Şebboy Caddesi, No:73/2 İnegöl, (İnegöl Avm kapalı otopark çıkışı karşısı), İnegöl, Bursa 16400

EMDR Terapi

İlişki Terapisi

Şema Terapi

Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu

Aşırı dusunmem vardı terapi sayesinde azaldı faydasını gördüm

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu EMDR Terapi  •

• G

Psikologumla yaptığım seanslar benim için oldukça verimli geçiyor. Seanslarda kullanılan teknikler bilimsel dayanaklara sahip ve gerçekten anında etkisini hissettiren yöntemler. Ben psikiyatrik tedavime ek olarak psikolog desteği alıyorum. Eğer ciddi bir sorun varsa, psikoloğunuzla konuşarak psikiyatrik destek almanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Çünkü psikologların elinde sihirli bir değnek ya da doğrudan tıbbi bir tedavi yok.
    Danışma odası oldukça rahat; klimalı ortam, konforlu koltuklar ve peçete gibi küçük ama önemli detaylar düşünülmüş. Seans saatim hangi zamana denk geldiyse, o saatte ya da biraz erken gitmem durumunda seansım düzenli şekilde başladı. İlk başta 45 dakika bana kısa gibi görünse de, psikologum bu süreyi çok iyi değerlendiriyor ve seansların oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Mekânın temizliği konusunda da titiz bir yaklaşım var; ayakkabılara galoş giymemiz isteniyor, bu da ortamın hijyenini koruyor. Genel olarak oldukça memnun

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Randevu  •

• H

Enerjisi ve yaklaşımını sevdim. Ayrılık süreci yaşadım ve travmalarla dolu geçmişim sebebiyle başvurdum. 5 seans oldu. Olumlu sonuçlar da almaya başlıyorum. Kendisinin donanımlı biri olduğu belli, tespitleri de nokta atışı oluyor ve seans sonrasında neredeyse 2-3 saatim konuştuklarımızı düşünüp ne kadar haklı olduğunu fark etmemle geçiyor. Çevremde herkese anlatıyorum ve tavsiye ediyorum. Bana iyi geldiği de aşikar, seanslara devam etmeyi düşünüyorum.

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Bireysel Terapi  •

Pelin Hanım ile yaklaşık 6 aydır seanslarımız devam etmekte. İlk başta ne kadar çok görüşmeye tereddüt ettiysem şimdi bir o kadar da iyiki gitmişim diyorum. Daha önce de birçok kez psikiyatrist ve psikolog görüşmelerim olmuştu, ama çok bir fayda sağlayamamıştım. Ancak Pelin Hanım'ı özellikle tavsiye ettiler ve iyiki de o tavsiyeleri dinlemişim. Önceden her şeye kaygılanan ve kolay öfkelenen biriydim. Üstüne her şeye de fazlasıyla kırılıyor ve alınıyordum. Bu yaşadığım sıkıntılar evliliğimi bile bitirme noktasına getirmişti. Tabi bunların hayatımdaki yerini ve neden böyle olduğumu Pelin Hanım sayesinde fark edebildim. Sadece fark etmekle de kalmadım bir de görüşmelerimiz sayesinde neredeyse o eski halimden eser kalmadı. Kendisi EMDR alanında uzman ve bu tekniği detaylı olarak sorunuma odaklı bir şekilde açıkladı ve bu teknik ile de çalışmaya başladık. Bu tekniğin de sorunları aşmamda etkili olduğunu düşünüyorum. Artık çok daha mutlu birine dönüştüm ve bunun için Pelin Hanım'a minettarım

• B

Evliligimizde yasadigim sorunları anlatırken ilk defa beni anlayan. Birinin olduğunu düşündüm.

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Evlilik Terapisi  •

Obsesif kompulsif tedavisinde gerçekten baya yol aldık. Çok faydasını gördüm. Obsesyonlarım ciddi oranda azaldı. Psikoloğumdan çok memnunum.

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Psikoloji Randevusu  •

Ayşe Pelin Hanım’a gitmeden önce ismini fazla kişiden öneri ile duymuştum. Kendisi gerçekten bahseldiği gibi çok iyi bir psikolog. Yıllardır yaşadığım panik ataklardan kurtulmamı sağladı. Kendisi ile EMDR tekniği ile çalıştık ve hiç bu kadar etkili olacağını düşünmezken hayatım değişti. Burada Ayşe Pelin Hanım ve uzmanlığı gerçekten çok kıymetli.

• Ö

Ayşe Pelin Hanım’a çok detaylı araştırmalarımız sonucunda karar verip çift terapisi için kendisine başvurduk. Bizim araştırırken karar vermemizde neden olan unsurlar çok başarılı bir akademik geçmişinin olması ve belirli alanlarda eğitimler alıp kendisini özellikle geliştirmiş olmasıydı. Evliliğimiz için de iyiki bu araştırmaları yapıp Ayşe Pelin Hanım da karar vermişiz diyoruz şuanda. Nerdeyse 3 ay önce boşanmayı konuşuyorken, şuan 2. Balayı yaşıyor gibiyiz.

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Evlilik Terapisi  •

• I

1-Ayşe Pelin Hanım gerek tavrı gerek duruşu gerek sakinliği ile size ilk seanstan o güveni veriyor. Ben 4 aydır kendisi ile görüşmekteyim. Kendisi ile görüşme nedenim depresyon sürecimdi. Yıllardır kullandığım ilaçları artık bırakmak istiyordum ve Ayşe Pelin Hanım sayesinde bunu başardım. Kendisi hem etik ilkelere çok bağlı hem de işinde gerçekten uzman bir isim. Kullandığı EMDR tekniğini daha önce başka psikolojik destek süreçlerimde de deneyimlemiştim ama bu kadar etkili olmamıştı. Kendisi sayesinde katettiğim yola ben bils şaşırıyorum.

• I

Kaygı bozukluğum ve panik atak şikayetim için Pelin Hanım’a başvurdum. 3 seanstır devam ediyorum ve o kadar iyi geldi ki. Kendisi ile görüşmenin bu kadar fayda sağlayacağına açıkcası inanmıyordum ancak tavsiye edildiği kadar varmış. Gerçekten işinde çok başarılı bir isim ve bunu daha ilk görüşmenizde anlıyorsunuz.

• Klinik Psikolog Ayşe Pelin Erol Demircioğlu Bireysel Terapi  •