- Diş Gıcırdatma
Galeri
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Subgingival Küretaj
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
I
i̇...
Ayşegül hocamız tam bir sanatkâr benim sadece 3 tane dişimi çekilmekten kurtardı kanal tedavisi konusunda hep başarılı operasyonlarda bulundu hiçbir işini oldu
bittiye getirmeden tek tek adım adım uğraşıyor her detayı inceliyor işinde çok profesyonel ve bayraklı da olması büyük şans kişisel olarak çok güler yüzlü hastanın halinden anlayan empati yapabilen ve eli de çok hafif ağrı sızı hissetmiyorsunuz Allah başımızdan eksik etmesin.• Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
h....a
Kanal tedavisi için gittim. Tedavim çok güzel geçti. 26 senedir kendisine gidiyorum. Abla kardeş gibi olduk. Dişlerimi başkasına emanet edemiyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Çok iyi bir uzman işini severek yapıyor. Eşim ve çocuklarımı da kendisine götürüyorum. Profesyonel birisi, dişi kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Maddi çıkarı yok öncelikleri var. Çok değerli bir uzman kendisini çok severim.
C
c....u
Çocukluğumdan beri kendisine gidiyorum. Diş ile ilgili neredeyse tüm işlemlerimi yaptırdım. İmplant, dolgu, 20'lik diş çekimi gibi. Yaptığı işlemlerde hiçbir problem yaşamadım. İlgili ve alakalı bir uzman. Çok memnunum kendisinden. Alanına çok hakim, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Ö
ö....
3 tane 20 dişimi cektirmek icin Ayşegül Hanima gittim. Muayenenin temizligi, guler yüzlülüğü ve disi cekmeden once ve cekim esnasindaki nazik anlatimlariyla kendisinden cok memnun kaldim.
• Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
g...
Ablamın tavsiyesiyle, diş çürüme ve implant için başvurdum.
30 yıldır diş hekimim, çok memnun kaldım, kanal tedavisi, implant gibi her türlü tedavilerden çok olumlu sonuç aldım.
Kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Z
z...
Ayşegül Hanım'a ilk 25 yıl önce kanal tedavisi ve alt üst azı dişleri protezi için gitmiştim ve 25 yıl kullandım. Çok memnun kaldığım için yaklaşık 9 ay önce alt üst komple protezlerimi Ayşegül Hanım'a yaptırdım. Memnun kalacağımı bildiğim için başka bir doktor aramadım ve şu an çok memnunum. Önler estetik hem görüntü olarak hem kullanım olarak çok memnunum. Ayrıca anneme de alt protez yaptırdık, o da çok memnun ve yaptığı işlemler kısa zamanda ve mükemmel. O yüzden yakınlarıma tavsiyem Ayşegül Hanım ve herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Sevgiler...
a....a
Dişime implant yaptırdım çok memnunum. ki bütün aile onu yaptırdı ve herkes on numara memnun güler yüz tatlı dil gerek kendisi gerek sekreteri ve asistanı
• Ayşegül Onuşluel Muayenehanesi • İmplant •
.....
Ayşegül hanım diş hekimliği konusunda son derece uzman,işinin ehli ve güleryüzlü samimi davranışıyla hastasına güven veren bir kişi.Kendisini yaklaşık 20 yıldır tanırım.İlk hastalarından biriyim.Bir çok diş operasyonundan son derece memnun ayrıldım.
be...n
Yaklaşık 11 yildir Ayşegül hanima muayene oluyorum bir çok operasyon yapti burda saymakla bitmez bir keresinde bile aci ve mutsuz bir şekilde ayrilmadim. Güleryüzlü pozitif enerjisini size yansitan bir doktor ayrica size verdiği profosyenel bilgilerde cabasi soylenecek daha cok sey olsada bunu deneyimleyip görmeniz lazim tşkler Ayşegül hanim tşkler sevgili asistani arzu hanim. ...
vě....
Başarılı ve meşakkatli gömü diş operasyonu ardından,hiçbir komplikasyona maruz kalmadan,rahat ve olması gerektiği gb bir nekahat dönemi geçirdim.Araştırmalarım sırasında diğer Dr.'ların, aldırmamı önermedikleri aylarca bana müthiş rahatsızlık veren dişten kurtardı.Donanımlı,güler yüzlü kişiliği,empati kurma yetisi oldukça kuvvetli,engin tecrübesi ve titizliği ile O'nu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. "Malumunuz,diş koltuğuna oturmadan önce hep bir korku ve tedirginlik oluşur ya içimizde hassasiyetlik başlar!...Ayşegül Hanım,bu konudaki önyargılarımı ve korkularımı ortadan kaldırdı.Gözüm kapalı huzur içerisinde,Onun muayenehanesinde ve doktorluğunda tüm diş operasyonları ve tedavileri için kendimi O'na teslim edebilirim.
Eğer sizde"Hijyenik bir mekanda güler yüzlü pozitif,tecrübeli bir doktor kontrolünde son derece güvenli, içiniz rahat,endişelere yer vekmeksizin diş tedavilerinizi yaptırmak için Dr.arayışındaysanız;doğru adrestesiniz".Bence kendisini tanımalısınız,emin olun yanılmazsınız.Bir kez daha teşekkürler doktorum :)• • •
Ayşegül Onuşluel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Onuşluel, Diş Hekimi. Size Ayşegül Onuşluel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Botoks, Endodonti, Kök Kanal Tedavisi, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Ayşegül Onuşluel adresi nerede?Ayşegül Onuşluel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mah. 8229/1 Sk. A blok No:3/1 İzmir
- Prof. Dr. Ekrem Akurgal Cd. 1643. Sokak No:51 K:3 D:2 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Onuşluel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Onuşluel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Onuşluel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Onuşluel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayşegül Onuşluel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Onuşluel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Onuşluel hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Ayşegül Onuşluel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.