Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764
ar...u
Uzun Süren kanamalardan usanıp gittiğim doktorum buna neden olan myomumu hemencik hallediverdi.. Eli çok hafif, ilgili alakadar bir doktor ne yazık ki özel muayenehanesi yok biraz zor randevu alıyorsunuz
T
tu....
Süleymaniye doğumevinde çalışıyor . Çok kalabalık bir hastane . Zor randevu alıyorsunuz .doktor hanım 5 dakika içinde muayenenizi yapıyor sorularınızı cevaplıyor .takibinizi en iyi şekilde yapıyor. Tavsiye ediyorum
me....
Halen Süleymaniye doğumevinde Zeytinburnu'nda çalışıyor ilgili sevecen işini bilerek ve severek yapan bir doktor.. Tavsiye üzerine gittim. ..ben de rahatlıkla tavsiye ediyorum.
Ayşegül Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Özel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayşegül Özel adresi nerede?Ayşegül Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşegül Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayşegül Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları