Daha önce Akademik Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hizmet vermiştir.
- Depresyon ,
Psk. Ayşegül Toker
Bursa, Bursa
Psk. Ayşegül Toker
m....d
Sosyal anksiyetem vardı, bu dönemlerde panik ataklarım oluyordu. Bu sebepten dolayı başvurdum. 6-7 aydır gidiyorum, bana çok yardımcı oldu. Kendisinden çok memnunum. Verdiği ödev ve tavsiyelerle anksiyetemi yenebildim. Artık daha rahat dışarı çıkabiliyorum, özsaygımı kazandım. Sürecim devam ediyor.
n....b
Günlük hayatımdaki sorunlar için gidiyorum. 8 aydır görüşüyoruz. Hayatımda çok fazla farkındalık oldu. Aramızdaki ilişki çok güzel. Rahat konuşabiliyorum kendisiyle. Yargılamadan dinliyor. Ben gerçekten kendisinden memnunum.
s....b
Zorlu bir süreçten geçiyordum, kendisine bu dönemde başvurdum. 10 seanstır gidiyorum. O zorlu süreci atlattım. Seanslar sayesinde pozitif anlamda hayatımda değişiklikler oldu. Ayşegül Hanım çok güzel dinleyen ve karşısındaki kişiye tanı koymadan yol göstermeye çalışan bir uzman. Ben memnunum.
I
i.....
İlk psikolog deneyimimdi ve uzun süredir beklediğim şeyi bulmuş oldum. Gerçekten iyi bir dinleyici güler yüzlü bir şekilde sizi anlıyor dinliyor ve kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. Umarım güzel bir süreç olarak ilerlemeye devam ederiz.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Ayşegül Hanım çok kolaylıkla iletişim kurabildiğiniz, sizi gerçekten dinlediğini hissettiğiniz bir psikolog. Onunla yaptığımız seanslarda kendimle ilgili farkında olmadığım şeyler gün yüzüne çıktı ve bu sayede sorunlarıma çözüm bulmak kolaylaştı.
• Online Danışmanlık • •
Yıllardır negatif düşüncelerim sebebiyle problem yaşayan biriyim hayatın hep olumsuz yönlerine odaklanırdım, bu hayatımın en önemli anlarını mahveden bir durumdu malesef ama Ayşegül hanımla yaptığımız seanslardan sonra ciddi anlamda kendimi kontrol edebildiğimi sorunlarıma nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrendim yaklaşım olarak da cok samimiydi çok memnun kaldım Ayşegül hanıma teşekkür ederim ve tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • •
Ayşegül Toker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Toker, Psikoloji. Size Ayşegül Toker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Ayşegül Toker adresi nerede?Ayşegül Toker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Toker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Toker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Toker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Toker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ayşegül Toker hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Toker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Toker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Toker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşegül Toker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Toker hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşegül Toker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Toker hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Toker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.