Fzt.
Ayşenur Yıldız Erdoğan
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon,
Diyetisyen
Ankara 1 adres
2018 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü lisans mezunuyum. 7 yıldır aktif olarak çalışmaktayım.Aynı zamanda Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Beslenme ve Diyetetik bölümü 2025 mezunuyum. Kariyerimi hem fizyoterapist hem diyetisyen olarak devam ettirmekteyim. Şu an kurucusu olduğum YILDIZ FİZYOTERAPİ VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ’nde fizyoterapistlerimiz ve diyetisyenimizle beraber multidisipliner bir ekiple çalışmaktayım.
- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Diz Ağrısı
- Sigortası olan hastalar
Yeni Batı Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Bulvarı No: 27/3K, Yenimahalle, Ankara 06560
- Sigortası olan hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Yeni Batı Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Bulvarı No: 27/3K, Ankara
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
T
t....c
Aysenur hocamla 1 aydir diyet yapıyorum. Aysenur hocanın çeşitli öğün seçenekleri, çeşitli tarif önerileri sayesinde sınav senemde olmama ragmen zorlanmadan ayda yağdan 5 kilo verdim oldukça memnunum
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Kilo Kontrolü •
nu...t
Yaklaşık iki senedir Ayşenur hanıma pilatese geliyorum. Haftada iki gün düzenli devam ediyorum ve hem vücudumdaki değişimi hem de kendimi daha iyi hissettiğimi net bir şekilde fark ediyorum. Egzersizlerin seviyeme göre ayarlanması ve hareketleri doğru yapmam için yapılan yönlendirmeler gerçekten işe yarıyor. Diyet sürecimle birlikte ilerledikçe günlük hayatımda bile daha rahat, daha güçlü ve daha esnek olduğumu görüyorum. Kendim için doğru bir adım attığımı hissediyorum.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Boyun düzleşmesi sebebiyle klinik pilates arayışı içindeydim. Ayşenur Hanımın alanına olan hakimiyeti ve ilgisi ile doğru yerde olduğumu anladım. Aynı zamanda diyetisyen olduğu için beslenme konularında da çok güzel tüyolar veriyor Pilatese başladıktan 2 ay sonra ara sıra varlığını hatırlatan vertigo şikayetimin de azalmaya başladığını farkettim. Bu da işin bonusu oldu Enerjisi ve güler yüzüyle seanslarda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Kendime yaptığım en güzel yatırım
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Klinik Pilates •
Y
y.....
Ön çapraz bağ kopması ve menisküs yırtılması sebebiyle olduğum ameliyat sonrası Ayşenur hanımla tanıştık 3 ay gibi bir sürede mükemmel ilerleme kaydettim çok daha sağlıklı ve güçlüyüm şuan. Çok başarılı, bilgili, güler yüzlü ve çok ilgili bir fizyoterapist.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Klinik Pilates •
T
ta...n
38 haftalık hamileyim, 10 seanstir beraber çalışıyoruz. Seanslara zevkle katılıyorum. Hem ilgisi hem de bilgisiyle beni rahatlatıyor. Bu süreci ağrısız geçirmemde çok büyük etkisi var. Doğum sonrası da muhakkak devam edeceğim bir klinik.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Hamile Pilatesi •
d.....
2 aydır Ayşenur hocam ile beraber pilates andulasyon ve lenf direnaj çalışıyoruz lipödem ağrılarım azaldı ödemlerimde gözle görülür ciddi gerileme var beraber yaptığımız egzersizler yaşadığım bel ağrılarına çok çok iyi geldi. Bu dönemde 10 kg zayıfladım. Her konuda bilgilerini paylaşıyor destekliyor kişiye özel ağrıya bölgeye özel programlar düzenliyor
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
Ben 83 kilo ile başladım ve şu an 76 kiloya kadar düştüm. Benim yemekler ile olan ilişkimin düzelmesinde çok yardımcı oldu. Yeme düzenini otuturdu doktor hanım. Hangi ürünü nasıl tüketmem gerektiğini detaylı bir biçimde açıkladı. Bunu yaparken amaç hiçbir zaman beni aç bırakıp yormak değildi. Dengeli beslenmeyi hedefledik her zaman.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Yaklaşık 1 ay önce annemle birlikte başladığımız diyet programında Ayşenur Hanım’ın ilgisi ve profesyonelliğinden çok memnun kaldık. Özellikle diyetisyen kimliğiyle bizi gerçekten etkiledi. Başta “aç kalır mıyız, zorlanır mıyız” diye endişeleniyorduk ama tam tersi oldu. Diyet listeleri oldukça dengeli ve çeşitliydi; aç kalmak bir yana, çoğu zaman fazlasıyla tok kaldık. Haftalık olarak yenilenen listeler sayesinde diyeti sıkılmadan sürdürebildik. En çok takdir ettiğimiz yönü ise samimiyeti ve birebir ilgisiydi. Her görüşmede bizi gerçekten dinledi, ihtiyaçlarımıza göre yönlendirdi. Kendimizi hem profesyonel destek alıyor hem de güvenilir bir yakınla konuşuyormuş gibi hissettik. Her seans sonrası daha da motive olduk. Klinik ise oldukça temiz, ferah ve düzenliydi. Gönül rahatlığıyla gidilebilecek, hijyen açısından da güven veren bir yer. Ayşenur Hanım’ın yaklaşımı ve ilgisinden dolayı çok memnun kaldık, iyi ki yollarımız kesişmiş!
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Diğer •
g.....
2023te bel fıtığı ve disk kayması ameliyatımın ardından kesişti yollarımız kendisiyle. Cana yakın, güler yüzlü, aynı zamanda işinin ehli olduğu için gayet keyifli ve başarılı bir fizyoterapi süreci (yaklaşık 6 hafta süren 10 seanslık) geçirdim. 2024 diz kapağı ameliyatımın ardından da soluğu yanında aldım. Kızım da bazı hareket kısıtlılıkları (kas spazmları vb.) sebebiyle 2025'te kendisine görünmeye başladı, ilerlemesinden çok memnun. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Ş
ş....ö
Yıldız fizyoterapiye 1 yıldan fazla süredir devam ediyorum.Diyetisyenle başlayan surecimde 20 kg verdim ve sonra da pilatese başladım.İs çıkışı yorgun ve bitap şekilde girdiğim pilates seansından enerji dolmuş bir şekilde cikiyorum.Herkese tavsiye ederim.
• Yıldız Fizyoterapi ve Diyet Danışmanlık Merkezi • Pilates •
Ayşenur Yıldız Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Yıldız Erdoğan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Diyetisyen. Size Ayşenur Yıldız Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bel - Boyun Fıtığı, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, İnme Rehabilitasyonu, Evde Fizyoterapi, El Rehabilitasyonu.
Ayşenur Yıldız Erdoğan adresi nerede?Ayşenur Yıldız Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Bulvarı No: 27/3K Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Yıldız Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşenur Yıldız Erdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşenur Yıldız Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Yıldız Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşenur Yıldız Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Yıldız Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Yıldız Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Ayşenur Yıldız Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Yıldız Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Yıldız Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler