0850… Ücret öğren

Aytun ÇANGA, 1980 senesinde Ankara’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Üniversite sınavında 1996 senesinde sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini Kazanıp 2004 senesinde TUS Sınavından sonra Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi – Kardiyoloji bölümünde asistan olarak çalışmaya başladı. 2009 senesinde uzmanlığını aldıktan sonra zorunlu görevini Rize Eğitim ve Araştırma hastanesinde tamamlayan Aytun ÇANGA o sıralarda askerlik vazifesini Eskişehir Askeri Hastanede yerine getirmiştir. Zorunlu hizmet görevini tamamladıktan sonra özel sektörde çalışmaya başlamıştır.

Özel sektörde çalışmaya başladığı senelerde 2014’te doçentlik unvanını kazanmış Yüksek İhtisas Üniversitesinde kardiyoloji anabilim dalında doçent olarak çalışmaya başlamıştır. Birçok birimde idareci olarak çalışmakla birlikte alanında uzman vazifelerde de yer almıştır.

Alanında yabancı ve yerli birçok bilimsel çalışmalarda bulunmuş olup Kardiyoloji ile ilgili tıp kitaplarında yazıları bulunmaktadır. Özellikle kardiyoloji alanında ileri teknoloji kullanımı ile ilgili eğitimler alan Prof. Dr. Aytun Çanga’dan tıbbi görüş almak için iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin

ANKARA LİV HOSPİTAL

Kavaklıdere No:8, Ankara

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • G

Daha önce, (sanırım dört yıl kadar önceydi) sol arterimde yüzde 99 a varan bir daralma yaşamış ve acil müdahale ile anjio olmuştum. Sonrasında Aytun hocamla tanıştım, rutin kontrollerimde yardımcı oldu. Kontrol randevularımda hastayı anlamaya dönük yaklaşımı, telkin gücü ve kendinden emin tavrı hastanın olası tereddütlerini giderecek türden. Bu yılın ilk aylarında yine anjio oldum, kendisi girdi operasyona. Yarı yarıya uyutulmuş olsam bile anjıo anındaki güven veren rahatlatıcı sözleri dimağımdadır hala. Kendisini tanımakla (denk gelmekle, belki) kendimi şanslı hissediyorum. 'Ayağına taş değmesin' diyebileceğiniz doktorlardandır, varolsun.

• ANKARA LİV HOSPİTAL Anjiyogram  •

• Z

Aytun hocamla 2022 yılında eşimin rahatsızlığı nedeniyle tanıştık . Bental ameliyatı sonrası eşimin tüm kontrolleri ve tedavi sürecinde doktorumuz hep yanımızdaydı. Gerek ilgisi , bilgisi gerekse de eşime olan yaklaşımıyla bize her zaman destek oldu . Ne zaman mesaj atsak , aklımıza birşey takılsa yada bir sorunla karşılaşsak Aytun hocam hemen cevap verir yardımcı olur . Kendisine minnettarız Eğer Ankara da kardiyolog arayışındaysanız mutlaka Aytun hocamla görüşmenizi tavsiye ederim

• ANKARA LİV HOSPİTAL Kardiyoloji Randevusu  •

3-4 senedir kıymetli Aytun hocaya gidiyorum. Rutin kontrollerimi yapar. Her seferinde yüksek tatminle ayrılırım. Yerinde tetkik, bilgi ve müdahalesi sayesinde hayatta ve sıhhatteyim. Güler yüzü, samimi tavrı moral kaynağımdır. İyi ki var.

• ANKARA LİV HOSPİTAL Stent(Koroner Anjiyoplasti)  •

Hocamin 2017 yılından beri hastasıyım önce Allah sonra hocamin sayesinde hayattayım çok ilgili işinde sonderece uzman ve başarılı
    Hastalığı net ve insanların anlayacağı şekilde anlatıyor Allah hocama uzun ömür versin

• Y

Sütün CANGA hoca, alanında uzman bir doktor.Kesinlikle güveniyorum zira kalp rahatsızlığı güven üzerine kurulu bir argüman.Ayrica bana 2 defa anjiyo yaptı ve çok şükür gerekli müdahaleleri yaparak sorunlarımı giderdi Ne zaman arasam cevapsız bırakmadı.

• ANKARA LİV HOSPİTAL Anjiyoplasti  •

Kalp sağlığı şakaya gelmiyor ve bu süreçte doğru hekime rastlamak en büyük şansım oldu. Aytun Bey hem mesleki tecrübesiyle hem de en ince ayrıntısına kadar yaptığı açıklamalarla içimi çok rahatlattı. Hastasını dikkatle dinleyen, soruları cevapsız bırakmayan ve insani yönü çok güçlü bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için Eylül Hanım

• O

“Aytun Çanga, alanında çok bilgili ve hastasına gerçekten değer veren bir kardiyoloji doktoru. Muayene sırasında her şeyi anlaşılır şekilde anlattı, yaklaşımı çok nazikti.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Dr. Aytun Bey samimi güvenilir cok rahat iletişim kurduğum anlayan anlatan değeri bilinesi bir hoca.Tansiyon ve ritm bozukluğu şikayetleri ile gittim kendisine.Iyi ki gitmişim

• G

Yukek tansiyon ve carpinti sebebiyle prf.dr Aytun Canga beye gittim ve cok cok memnun takldim .

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

• Ö

Aytun Hocanın hem insaniyeti hem de tıbbi bilgisi son derece iyi. Hastanın tedavi sürecinde elinden geleni en başarılı şekilde yapma gayreti gösteriyor. Kalp kası enfeksiyonu olduğumda tedavi sürecimi en iyi şekilde yönetti. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.

• ANKARA LİV HOSPİTAL Diğer  •

Prof. Dr. Aytun Çanga

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için