İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden çift anadal derecesiyle mezun oldum. Bu iki disiplinin gücüyle, bireyi hem iç dünyasıyla hem de toplumsal konumuyla bir bütün olarak ele alıyorum.
Klinik ortamlarda vaka analizleri ve okul öncesi kurumlarda gelişimsel gözlem tecrübelerimle hem çocuk hem de yetişkin gruplarıyla çalışmaktayım. Şu an mesleki gelişimimi ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) eğitim süreciyle derinleştiriyorum.
Uzmanlık ve Uygulama Alanlarım:
Çocuklar: Oyun, Masal ve Sanat Terapisi yöntemleriyle duygusal gelişim desteği.
Yetişkinler: Psikolojik esneklik ve değer odaklı yaşam danışmanlığı.
Bilimsel temelli, samimi ve etik bir yaklaşımla danışanlarımın değişim yolculuğuna eşlik ediyorum
Kaleboyu Caddesi 45, Fatih
İyi Gün Psikoloji
Kaleboyu Caddesi 45, Fatih 34091
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ayyüce Elif Kaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayyüce Elif Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayyüce Elif Kaya, Psikoloji. Size Ayyüce Elif Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ayyüce Elif Kaya adresi nerede?Ayyüce Elif Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaleboyu Caddesi 45 Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayyüce Elif Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayyüce Elif Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayyüce Elif Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayyüce Elif Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayyüce Elif Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.