Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu 34020
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bü....
Çok tatlı ilgili bilgili güleryüzlü çok minnoş bir doktor iyiki yolum düşmüş kendisine Hamileyken astım bronşit teşhisi ile yatırıldım kendisi tarafından çok kötüydüm benimle çok yakından ilgilendi hergün sabah akşam ziyaretime geldi unutmayacağım doktorlardan bitanesi
• başka bir yer • Diğer •
Banu Altoparlak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Banu Altoparlak, Göğüs Hastalıkları.
Banu Altoparlak adresi nerede?Banu Altoparlak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Banu Altoparlak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Banu Altoparlak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Banu Altoparlak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Banu Altoparlak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Banu Altoparlak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Banu Altoparlak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Banu Altoparlak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Zeytinburnu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar