2002 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Banu Taşkın aynı üniversitede Dermatoloji Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Genel Dermatoloji, Kozmetik Dermatoloji, Dermatoskopi ve deri kanserleri, Fototerapi, Dermatoloji Allerji ve Dermatolojik cerrahi bölümlerinde çalışmalarda bulunmuş ve 2009 yılında Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı ünvanını almıştır.
Zorunlu hizmet yükümlülüğünü tamamladıktan sonra 2013-2017 yılları arasında İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Yard. Doç. Dr olarak atanmıştır. Bölüm başkanı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edip, aynı zamanda Group Florence Nightingale Hastaneleri bünyesinde hasta kabul etmiştir.
2018-2021 yıllarında çalışmalarına VKV Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesinde devam etmiştir. 2021 Ocak ayından beri hastalarını kendi muayenehanesinde kabul etmektedir. Genel Dermatoloji, Dermatolojide Estetik ve Kozmetik uygulamalar, Dermatolojide Lazer Uygulamaları, Dermatolojik Allerji, Dermatoskopi konularında Ulusal ve Uluslararası eğitimlere ve akademik çalışmalaa
ra devam etmektedir.

İlgi Alanları:
Dermato-Kozmetoloji
Dermatolojide lazer tedavisi
Kozmetik iyilik hali için lazer ve ışık tedavileri
Dermatolojik Allerji
Benlerin takibi, dermoskopi ve ben taraması
İnflamatuar Dermatozlar (Psoriasis, ekzema)
Pigmentasyon bozuklukları (Vitiligo vb)
Dermatolojik Cerrahi
Kırmızı yüz

Yetişkin
Çocuk

Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane

Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Cd. No: 29 Huzur Apt. Kat: 2 Daire: 3 Nişantaşı, Şişli, İstanbul 34367

• Sigortası olan hastalar

Dermatoloji Randevusu

Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Cd. No: 29 Huzur Apt. Kat: 2 Daire: 3 Nişantaşı, İstanbul

Makaleler

Banu hanım çok güler yüzlü alanında gerçekten uzman bir doktor hastasıyla süreci başlangıçtan sonuna kadar hastalığı takip ederek güven veren bir doktorumuz ben kolumdaki ağrılı döküntü için gittiğimde teşhisi koydu ve ilaç tedavisi başladı daha ilk günden rahatladım Banu hanım İstanbul için büyük bir şans böyle doktorlarımız Allah başımızdan eksik etmesin.

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Dermatoloji Randevusu  •

• B

Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Yüzümdeki akne izleri, botox yaptırmak, mezoterapi, boyun ve çene dolgusu için başvurdum. Tüm işlemlerden çok memnun kaldım. koltuk altı botoxu yıllardır neden yaptırmadığıma hayret ediyorum, yok böyle bir rahatlık. altın iğne sandığım kadar acılı değilmiş, belli de olmadı işe gidebildim arkasından. başka işlemler de planladık. görüşmeye devam edeceğiz. En beğendiğim özelliği, titiz ve dürüst olması. Kesinlikle tavsiye ederim

•  •

Referansla ulaştım. Ameliyatlara bağlı yara izlerimi tedavi etti. Bir türlü simetri sağlanamayan kaşlarımda botox ile harikalar yarattı. Dudak dolgusundan çok çekiniyordum, son derece doğal görünümlü dudaklara kavuşmamı sağladı. Son derece bilimsel, etik ve yetkin bir doktor. Bıkmadan, yorulmadan anlatıyor. Gereksiz işlemlerden uzaklaştırıyor. Genel sağlığınızı önemsiyor. Tam teşekküllü bir hekim. Gönül rahatlığıyla kendimi ve sevdiklerimi emanet ediyorum. İzmirden sırf kendisi için gidiyorum İstanbul'a. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• Y

Botoks, dolgu, dermatolojik muayene, lazer uygulamaları gibi bir çok alanda hizmet aldığım Banu Hanım harika bir doktor. Sizin isteklerinize değil gerçekten ihtiyacınıza çözüm önerileri sunuyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Dolgu  •

• G

Dudak dolgusu icin cok kararsiz gitmistim. Cok ince dudaklarim vardi ama yapilmis dudak goruntusunu de cok itici buluyordum. Banu Hanim uzunca anlatip ilk uygulamayi gecen sene cok az yapti. Genel sekli duzeltip ikinci uygulamayi yaptiginda hem sekilli, hem dogal hem de belirgin dudaklara kavustum. Kendimi cok daha iyi ve guzel hissediyorum. Kendisine ne kadar tesekkur etsem az, cok guvenilir bir doktor.

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Dudak Dolgusu  •

• M

Merhaba. Gıdımdan şikayetçiydim. Banu hanım uygun işlemi anlattı. Hifu işlemi yapıldı. Mucize gibi. Işlem bittikten sonra bile hemen farketti. Banu hanım 3 ay içerisinde oturacağını söyledi. Çok teşekkürler

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Dermatoloji Randevusu  •

• K

Yüzüme dolgu istemiyordum ama bir gerginlik olsun istiyordum. 6 nokta lifting işlemi yaptırdım. 2. yi yaptırmaya koşa koşa geldim

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Diğer  •

• M

Yüzümde ​ve dekolte bölgemde yıllardır olan lekelerden artık kurtulmak için uzun araştırmalarım sonucu Banu hanım'ı buldum. BBL uyguladı ve krem tedavisi başladı. Cilt tonum açıldı resmen. Çoook mutluyum. Teşekkürler

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Cilt Yenileme  •

Hocamdan akne tedavisi aldım çook memnun kaldım yıllardır geçmeyen aknelerim ve izlerim verdiği ilaçlarla cilt bakımı rutini oluşturmasıyla beraber beni zorlamadan geçtikler hala ara ara kontrole gitmekteyim geri gelmesinler diye eğer uzman bir doktor arıyorsanız ilk kapısını çalacağınız kişi Banu hocam olmalı tekrardan çok teşekkür ediyorum kendisine,Klinikte derinlemesine bir cilt bakımı yapıyorlar cildiniz ışıl ışıl yumuşacık oluyor mutlaka tecrübe etmelisiniz.

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi  •

• G

Öncelikle Banu hanım çok sevecen, sıcak kanlı ve ilgili birisi. İşinde de uzman. Uzun süredir beni rahatsız eden ve sosyal yaşantımı etkileyen cilt lekelerim ve akne izlerim için gittim. Medikal cilt bakımıyla önce cildim temizlendi, sonrasında da verdiği kremler ve ilaçlarla izlerden eser kalmadı. Kendisine çok teşekkür ederim.

• Uzm. Dr. Banu Taşkın Muayenehane Akne Skarı Tedavisi  •