Psk. Başak Sıla Güven

Psikoloji · Daha fazla

MEF Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamlayarak 2024 yılında mezun oldum. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi alarak çevrimiçi danışan alma sürecine başlamış bulunmaktayım. İhtiyaç sahibi bireyler ve ailelere psikolojik destek sunma konusundaki hevesim, edindiğim bilgi ve deneyimle birleşiyor. Lisans eğitimim dışında, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, “Psikolojik İlk Yardım”, “Çocuk Yetiştirmenin ABC'si” ve “İnsan İhtiyaçlarını Anlamak” gibi çeşitli platformlar ve üniversiteler ile birlikte sertifikalı eğitimlerimi tamamladım. Bunların yanı sıra lisans eğitimim süresince Bilişsel Psikoloji, Endüstriyel ve Örgüt Psikolojisi, Gelişim Psikolojisi ve Klinik psikoloji alt alanları ile alakalı çeşitli araştırmalar ve tez çalışmalarında bulunarak akademik bilgilerimi bilimsel çerçevenin sınırları içerisinde pratiğe dökme fırsatını elde ettim.

Gönüllü projeler, stajlar ve kurumsal deneyimlerim, sorumluluğumu ve etik değerlerimi güçlendirdi. Amacım, sahip olduğum bilgi ve deneyimleri bireylerle paylaşarak danışmanlık sürecinde olduğum bireylerin yaşam kalitelerini artırmak ve psikolojik destek ihtiyaçlarını karşılamaktır. Empati ve anlayışla yaklaşarak danışanlarımın potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı hedefliyorum.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Başak Sıla Güven adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle