Tıp eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimimi ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldım.

İleri spor cerrahisi, diz ve omuz artroskopisi, kalça ve diz protez cerrahisi ile travma cerrahisi başlıca çalışma alanlarımı oluşturmaktadır. Spor yaralanmaları, bağ ve menisküs problemleri, eklem kireçlenmeleri, kıkırdak problemleri ve her türlü ekstremite kırıklarının tedavisinde güncel ve kanıta dayalı yaklaşımları esas alırım. Mesleki gelişimimi ağırlıklı olarak uluslararası bilimsel toplantılar, fellowship programları ve referans merkez ziyaretleriyle sürdürerek tedavi stratejilerimi çağdaş standartlara uygun şekilde sürekli güncel tutmaya özen gosteririm.

Her hastada öncelikle cerrahi dışı (konservatif) tedavi seçeneklerini değerlendirir; ilaç tedavisi, enjeksiyon uygulamaları ve fizik tedavi süreçlerini titizlikle planlarım. Ameliyat kararını ise yalnızca gerekli durumlarda, bilimsel kriterler doğrultusunda ve hastamla birlikte veririm.

Amacım; hastalarımın ağrısız, güvenli ve aktif bir yaşama en kısa sürede dönmelerini sağlamaktır.

Yetişkin
Çocuk

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ceyhan Devlet Hastanesi

Profesör Doktor Kemal Dal Caddesi, Ceyhan, Adana 01950

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Bedirhan Sarı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle