0850 333 0388 Ücret öğren

Tıp eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimimi ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldım.

İleri spor cerrahisi, diz ve omuz artroskopisi, kalça ve diz protez cerrahisi ile travma cerrahisi başlıca çalışma alanlarımı oluşturmaktadır. Spor yaralanmaları, bağ ve menisküs problemleri, eklem kireçlenmeleri, kıkırdak problemleri ve her türlü ekstremite kırıklarının tedavisinde güncel ve kanıta dayalı yaklaşımları esas alırım. Mesleki gelişimimi ağırlıklı olarak uluslararası bilimsel toplantılar, fellowship programları ve referans merkez ziyaretleriyle sürdürerek tedavi stratejilerimi çağdaş standartlara uygun şekilde sürekli güncel tutmaya özen gosteririm.

Her hastada öncelikle cerrahi dışı (konservatif) tedavi seçeneklerini değerlendirir; ilaç tedavisi, enjeksiyon uygulamaları ve fizik tedavi süreçlerini titizlikle planlarım. Ameliyat kararını ise yalnızca gerekli durumlarda, bilimsel kriterler doğrultusunda ve hastamla birlikte veririm.

Amacım; hastalarımın ağrısız, güvenli ve aktif bir yaşama en kısa sürede dönmelerini sağlamaktır.

Yetişkin

Bedirhan Sarı
Ceyhan Devlet Hastanesi

Profesör Doktor Kemal Dal Caddesi, Ceyhan, Adana 01950

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• Resmî Kurum ve Kuruluşlar

Görüşler

• M

m....k

Diz kapağı şikayeti için başvurdum. Ameliyat oldum, diz kapağımı değiştirdi. Kendisinden çok memnunum. Allah'a şükür hiçbir şikayetim yok. 2 yıl oldu, kontrole gittim; çok rahatım. Bedirhan Bey ilgili bir doktor. Sevecen bir insan.

a....s

Kırık için başvurdum. 2 defa kendisinde ameliyat oldum. Ameliyatlarım çok güzel geçti. Doktorumdan çok memnunum. Çok ilgili bir hekim. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her zaman yanımda oldu, beni hiç bırakmadı. Bedirhan Bey çok iyi bir doktor. Alanında başarılı, hastasına güven veriyor. 4 ay evde yattım, yürüyeceksin dedi ve yürümeye başladım. Kontrollerim devam ediyor.

• B

b....)

Annem dizlerinden rahatsızdı ve yürüyemiyordu. Ameliyat oldu, bacaklarına platin takıldı. İki dizi olmasına rağmen ameliyatı güzel geçti. Hocamız detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Bizimle aydınlatıcı bir şekilde konuştu. Yatış sürecimizde iyiydi. İlgili bir doktor, bir sıkıntımız olmadı.

s....)

Annem ameliyat oldu, sürecimiz çok iyi geçti. Annemin kolunda, omzunda yırtık ve tendon kopması vardı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Bize çok yardımcı oldu. Çok iyi bir doktor, biz memnun kaldık.