Son 30 gün içerisinde 143 profil görüntülenmesi var

Musalla Bağları Mah. Gürsesler Sok. Esmira Plaza 1/55, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aşı Takibi +20 daha fazla

Aşı takvimi

Büyüme Takibi

Enjeksiyon Im

Hakkımda

1981 Konya doğumludur. İlk orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladıktan sonra 2005 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirip, Ankara Ünivers...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi - Tıp Doktoru, 2005
  • Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi - Uzmanlık, 2010

Fotoğraflar

Ş
Konum: Dr. Beril Yavuz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kızım 4 yaşında 3 aylıktan beri rutin doktorumuz Beril Hoca bu zamana kadar tedaviye gidipte çözüm bulamadığı hiç bir hastalığımız olmadı çok şükür verdiği ilaçlar çok özenli gereksiz olan hiç bir ilacı vermez kızımda doktorunu çok seviyor iyiki yolumuz kesişmiş

Konum: Dr. Beril Yavuz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bengi hanımın yaklaşımı ve tedaviye bakışını biliyor ve güveniyorum ve çocuklarım hastalandığında sonuna kadar güvenerek gittiğim bir doktordur. Kızımın kulak ağrısı için gittim, tedavimiz devam ediyor. Yaklaşımı ve ilgisi çok iyi. Kafamdaki soruları sorup cevap alabiliyorum. Kendisine teşekkür ederim.

Konum: Dr. Beril Yavuz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Beril hanımı yaklaşık on yıldır tanıyoruz. Üç çocuğum için rutin kontrol ve tedaviye ihtiyaç duyduğumda kendisine başvurdum. Hep nokta atış tedaviler yaptı. Güler yüzlü, tüm sorularınıza sabırla cevap veren, size çok detaylı açıklamalarda bulunan ilgili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum

Konum: Dr. Beril Yavuz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bir çok doktor gezdikten sonra oğlumun neden ateşlendiğine çözümü bulan tek doktor her aradığımda her mesaj attığımda saat zaman farketmeksizin ulaşabildiğim her sorduğuma içtenlikle ve muhteşem bir zariflikle cevap veren tek doktor ayrıca çok sıcakkanlı ve güleryüzlü bilgisi tecrübesi ilgisi hayran bırakıyor bundan sonra gideceğim tek doktor kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir de tabiki ekibi çok tatlı ve ilgililer onlarada teşekkür ediyorum .

Konum: Dr. Beril Yavuz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Doktor hanim cok ilgili cok menmunuz her yil cocuklarimin genel muanesini yaptiryorum

Konum: Dr. Beril Yavuz Hasta çocuk muayenesi

Beril hanım bebeğimizi doğduğundan beri düzenli takip ediyor. Huzur dolu kliniğinde bebekler için herşey düşünülmüş. Her türlü tetkik, özel aşı, gerektiğinde serum tedavileri yapılabildiği gibi aynı zamanda bebeklerin kendilerini rahat ve güvende hissedebilecekleri çok şirin bir SPA ünitesi var. Bebeğimiz hidroterapi ve doktor hanımın yaptığı masaj sonrası çok rahatladı. Kendisine çok teşekkür ederiz, başarıları daim olsun.

Y
Konum: Dr. Beril Yavuz Diğer

Doktor Beril hanımla beraber yoğun alerjilerimden ötürü frekans tedavisi alıyorum biorezonans tedavisi ile hem kilo verdim hemde alerjilerim büyük oranda azaldı tedaviye devam ediyoruz kendisinden ve güler yüzlü ekibinden çok memnunum ne zaman arasam ulaşabiliyorum kendisine başarılar diliyorum.

Çok teşekkür ederiz.

Beril Yavuz hocaya, mide ve bağırsak sorunları nedeniyle başvurduk. Tedavi sürecimiz olumlu geçti ve şu anda iyi durumdayız. Kendisi harika bir doktordur; sorduğumuz tüm sorulara sabırla cevap verir, güler yüzlü ve neşeli bir doktordur. Her zaman çevreme tavsiye ederim. İyi ki tanımışız, iyi ki doktorumuz olmuş.

Çok teşekkür ederim.

Beril hocaya oğlum için başvurduk. Oğlum şişiyordu ve Beril hocanın sayesinde sorununu bulup tedavi sürecine başladık. Yapılan tahliller sonucunda gluten hassasiyeti olduğunu öğrendik. Eliminasyon diyeti uyguluyoruz ve aynı zamanda 8 haftadır biorezonans tedavisi görüyoruz. Beril hocanın güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımını çok seviyoruz. Kendisini çevremde de tavsiye ediyorum.

Konum: Dr. Beril Yavuz Diğer

Oğlumun doktoru çok iyi bir hoca anlatimiylada çok iyi oğlumun alerjisi vardı onun için gittim neye alerjisi varsa buldu hemen Allah razı olsun tedavisine inşallah baslicaz hocamızla çok teşekkürler iyiki varsınız hocam

Çok teşekkür ederim

Hakkımda