Eğitim ve iş hayatı boyunca alanıyla ilgili sayısız kongre, sempozum, seminer ve eğitimlere katıldı katılmaya devam edi oyor.
Medya Çuvalı sitesi ve Turuncu Sağlık dergisinde toplumu beslenme konusunda aydınlatan yazılar kaleme alarak yazarlık yaptı.
Bireye özel ve kişilerin yaşam tarzına uygun oluşturduğu çeşitli beslenme programları ile kişilerin alışkanlıklarını düzelterek hedeflerine ulaşmalarını amaçlamaktadır.
- Kilo Problemi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
Z
ze...i
Otoimmün hastalıklarda beslenme konusunda doktorumun önerisiyle Berna Hanıma başvurdum. Sayesinde harika bir eliminasyon diyeti sürecim oldu. Vitamin kullanımı konusunda çok geniş bilgiye sahip hiç bir sorum cevapsız kalmadı. Bu süreçte hem inceldim hem de sağlıklı beslenme ile ilgili bir çok şey öğrendim. Fonksiyonel beslenme ile alakalı bir diyetisyen arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Sağlıklı Beslenme •
C
ce...c
Berna hanım ile Gebelik öncesi , sonrası ve emzirme dönemlerim dahil 3 yıllık bir sürecimiz oldu. Özellikle gebelik ve emzirme dönemlerinde çok hassas ve yormayan diyet listeleri ile rahat hamilelik ve emzirme süreci geçirdim. Berna hanımın en önemli özelliklerinden biri ise motivasyonumu hep yüksek tutması. Pes etmeye yakın dönemlerimde çok desteği oldu. Bu süreçte 14 kilo verdim ve koruma sürecine geçtik. 10 yaşındaki kızımın kilosunu sınırda olması sebebiyle bir süre Kızımın da kilo vermesine ve beslenme şeklini düzenlememize ciddi desteği oldu. Koruma sürecinin en önemli son olduğunu düşünüyorum ve şuan çok iyi gidiyoruz.
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme •
me...
İlgisi ve yaklaşımı samimi olan doktoruma -14 kilo sürecimdeki desteği programlarının dengesi harikaydı tavsiye ediyorum iyi ki gitmişim tek pişmanlığım daha önce gelmemiş olmam..
mu...n
Bu yorumu yaptığım gün itibarıyla tam 20 kilo verdik! Verdik diyorum çünkü sürecin her anında yanımda oldunuz ve emek verdiniz. Bazen diyete tam uyamadığım, hatta bırakmayı düşündüğüm zamanlar oldu ama her defasında beni doğru şekilde yönlendirdiniz, motive ettiniz. Sayenizde hem kilo verdim hem de beslenme alışkanlığım değişti. Sakince, huzurla kilo vermek isteyen herkese Berna hanımdan danışmanlık almasını tavsiye ederim. Selamlar
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Kişiye Özel Diyetler •
Ş
şe...
İnsülin direnci olmasına rağmen her hafta 1 kg vererek harika bir motivasyonla destek olarak 2.derece obeziteden sağlıklı bir yaşama kavuştum. Bu süreçte hem görüntülü konuşmalarla hem de WhatsApptan tüm soru işaretlerine cevap vererek 7/24 ilgi, alaka ve destek gördüm. Bu da pes etmemi engelledi. İstemediğim hiçbir şeyi yemedim, aç da kalmadım ve sonunda 15 buçuk kilo vererek kendimi harika hissettiren sevgili Berna hocam iyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online Görüşme • Online Diyet •
mu...t
Sağlıklı beslenme sürecimde gösterdiğiniz ilgi, sabır ve profesyonel yaklaşımınız Sayenizde hem hedeflerime ulaştım hem de sürdürülebilir bir beslenme düzeni kazandım. İyi ki sizi tanımışım
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Randevu •
se...z
Uzun yıllardır kendisinin danışanıyım. İlgisi, zerafeti ve deneyimi nedeniyle başka diyetisyen arayışına girmedim. Yaşam tarzıma uygun diyet programı yaptığı için zorlanmadan kilo veriyorum. Diyetisyen arayanlara şiddetle tavsiye edilir.
Ö
öz...z
Sevgili Berna Hocam,a bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi ile başvurdum. Onkoloji öyküm olması olması sebebiyle spor ile destekleyememe rağmen tavsiyeleri ve hazırladığı programlar ile hiç yorulmadan kısa sürede istediğim hedef kilonun dahi altına indim. Kendisinin kibar ve anlayışlı oluşu süreç boyunca motivasyonumu üst seviyelerde tutmamı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ra...r
Berna hanım'a bir doktorun tavsiyesi ile gittim,insülin direncim vardı,diyetine çoğu kez uyamamama rağmen 1 ayda 4 kilo verdim,çok anlayışlı guleryuzlu,sabırlı ,beslenme listesi, herkesin kolaylıkla uyabilecegi tarifler,tavsiye ediyorum
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Diyabet Diyeti •
Berna hnm a eşim ile birlikte gittik. Yaklaşık 2 aylık süreçte yönlendirmesi, samimiyeti ve yüksek motivasyon ile diyetimizin devamlılığını sağladığı için kendisine minnettarız. Koruma programında da kendisi ile devam edeceğiz. Kendisini şiddetle tavsiye ediyoruz.
• Diyetisyen Berna Eryılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Randevu •
Berna Eryılmaz Aparı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Eryılmaz Aparı, Diyetisyen. Size Berna Eryılmaz Aparı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Diyet, Randevu, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Bebek Beslenmesi, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Çölyak Hastalığında Beslenme, Diyabet Diyeti, Gebelik ve Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Berna Eryılmaz Aparı adresi nerede?Berna Eryılmaz Aparı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mah. Özyıldırım sok. No:16 daire: 15 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Eryılmaz Aparı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Eryılmaz Aparı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Eryılmaz Aparı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Eryılmaz Aparı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Berna Eryılmaz Aparı hangi dilleri konuşuyor?Berna Eryılmaz Aparı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Eryılmaz Aparı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Eryılmaz Aparı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Eryılmaz Aparı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Eryılmaz Aparı hakkında ne düşünüyor?Toplam 133 hasta / danışan, Berna Eryılmaz Aparı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berna Eryılmaz Aparı hangi sigortaları kabul ediyor?Berna Eryılmaz Aparı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.