Psikolog Beyza İzci, çocuklarla çalışmayı merkezine alan bir Çocuk Merkezli Oyun çalışmalarına aktif bir şekilde devam etmektedir. Çocukların iç dünyasını güvenli bir oyun alanında anlamayı ve ifade etmelerini desteklemeyi temel yaklaşımı olarak benimser. Aynı zamanda psikodrama ile çalışmalarını sürdürmekte; bireysel ve grup süreçlerinde yaratıcı ve derinleştirici tekniklerden yararlanmaktadır. Ebeveyn danışmanlığı, oyun danışmanlığı ve kurumsal danışmanlık alanlarında aktif olarak hizmet vermekte, yaptığı işi büyük bir sevgi ve özenle yürütmektedir. Mesleki gelişimine önem veren, danışanlarıyla güven temelli bir ilişki kurmayı ilke edinmiş bir psikologdur.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk

Online danışmanlık

Sarı Psikoloji

Erenköy mahallesi Erenköy Caddesi No:42, Kocasinan, Kayseri 38050

• Sigortası olan hastalar

Seanslardan sonra gerçekten içim rahatlıyor, sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Her şeyin aceleye gelmeden, sakin sakin ilerlemesi de bana ayrı bir güven veriyor. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• başka bir yer Diğer  •

• F

Uzun zamandır terapiye başlamayı erteliyordum ama iyi ki başlamışım.Terapi sürecinde kendimi daha rahat ifade edebildim. Acele etmeden dinleyen, sakin bir yaklaşımı var.Beyza hanım ilgili ve güven veren bir psikolog. Seanslar beklediğimden daha verimli ve farkındalıkla geçti.
    İhtiyacı olanlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• Sarı Psikoloji Randevu  •

İlk başta biraz çekinerek başlamıştım ama kısa sürede kendimi çok rahat hissettim. Sizi gerçekten dinleyen, anlayan ve doğru yönlendiren biri. Seanslardan sonra kendimi daha farkında ve hafiflemiş hissediyorum. Süreci aceleye getirmeden, adım adım ilerlemesi de ayrıca güven veriyor. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Sarı Psikoloji Randevu  •

• D

Uzun süredir yoğun kaygı ve stresle mücadele ediyordum. Seanslarda hem bilimsel hem de insani yaklaşımı sayesinde düşünce kalıplarımı fark etmeyi ve kaygımı yönetmeyi öğrendim. Özellikle kriz anlarında uyguladığımız teknikler günlük hayatımı ciddi şekilde rahatlattı. Kendimi anlaşılmış ve desteklenmiş hissettim. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Diğer  •