- Diş Gıcırdatma
Kurtoğlu Mahallesi 1. Yeşil Caddesi No:2-B, Yıldırım
Setbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kurtoğlu Mahallesi 1. Yeşil Caddesi No:2-B, Yıldırım 16360
s....
Beyza Hanım'dan çok memnunuz. Kızımın 1 tane kanal tedavisi, 1 tane yarım kanal tedavisi yapıldı. Süt dişlerine 3 tane dolgu tedavisi yapıldı. Kendisi anne şefkati gibi çocuğa yaklaşıyor. Her uygulamada ne yapacaksa anlatarak rahatlatıyor. Klinik çok temiz, her çalışan güleryüzlüydü. Herkese tavsiye ederiz.
I
i̇...
Beyza Hanım'dan çok memnun kaldık diş çekimi, dolgu ve kanal tedavisini yaptı. Kendisi süreç içerisinde bizleri bilgilendirdi.
Y
y.....
Ben biraz yaşlıyım bana teyzecim diyerek o kadar güzel yaklaştılar ki memnun kaldım, mutlu oldum. Protez tedavimi yaptırdım. Tedavimden sonra problemim var ama Bursa'ya gittiğimde halledeceğim.
Beyza Nur Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Kılınç, Diş Hekimi. Size Beyza Nur Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu.
Beyza Nur Kılınç adresi nerede?Beyza Nur Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtoğlu Mahallesi 1. Yeşil Caddesi No:2-B Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyza Nur Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyza Nur Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyza Nur Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Beyza Nur Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.