Merhaba, ben Uzm. Dr. Bihter Ergün, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıyım.
Tıp eğitimimi 2006–2012 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (İngilizce) tamamladım. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasıma 2013 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladım.Uzmanlık eğitimimin ardından, 2025 yılına kadar S.B.Ü. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım.
Eğitim ve araştırma hastanelerinde geçen bu yıllar boyunca edindiğim akademik bilgi ve klinik deneyimi, çocuklara ve ailelerine daha yakından, birebir ve kendi belirlediğim koşullarda aktarabilmek amacıyla 2025 yılı itibarıyla kendi muayenehanemde hizmet vermeye karar verdim.
Akademik bilgi ve tecrübenin yanında çocuklarla ve aile ile kurulan güvene dayalı ilişkinin ve yakın temasın tedavinin değişmez bir parçası olduğuna inanıyorum ve bu doğrultuda çocuklara sadece tıbbi değil; güvenli, anlayışlı ve bütüncül bir yaklaşımla destek olmayı hedefliyorum.
Caddebostan Mahallesi Ethem Efendi Cad. No:14 Kat:2 Daire:6 Çapçı apt. Kadıköy/istanbul, Kadıköy 34728
- Sigortası olan hastalar
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
R
ra...k
2020 doğumlu oğlumun doğum sonrası yaşadığımız bazı sağlık sorunlarını Bihter Hocanın;
İlgisi, güler yüzü ve alanındaki uzmanlığı sayesinde kendimizi güvende hissettik. Hem muayene sürecinde hem de tedavi aşamasında son derece açıklayıcı ve sabırlıydı. Hastasına değer veren, gerçekten işini severek yapan, empati kurabilen nadir doktorlardan biri.
Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim• Uzm. Dr. Bihter Ergün • Diğer •
Bihter Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bihter Ergün, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bihter Ergün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk beslenme bozuklukları, Yeni Doğan.
Bihter Ergün adresi nerede?Bihter Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Ethem Efendi Cad. No:14 Kat:2 Daire:6 Çapçı apt. Kadıköy/istanbul Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bihter Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bihter Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bihter Ergün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bihter Ergün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bihter Ergün hangi dilleri konuşuyor?Bihter Ergün ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bihter Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bihter Ergün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bihter Ergün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bihter Ergün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bihter Ergün hangi sigortaları kabul ediyor?Bihter Ergün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla