Merhaba, ben Uzm. Dr. Bihter Ergün, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanıyım.
Tıp eğitimimi 2006–2012 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde (İngilizce) tamamladım. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasıma 2013 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladım.Uzmanlık eğitimimin ardından, 2025 yılına kadar S.B.Ü. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım.

Eğitim ve araştırma hastanelerinde geçen bu yıllar boyunca edindiğim akademik bilgi ve klinik deneyimi, çocuklara ve ailelerine daha yakından, birebir ve kendi belirlediğim koşullarda aktarabilmek amacıyla 2025 yılı itibarıyla kendi muayenehanemde hizmet vermeye karar verdim.

Akademik bilgi ve tecrübenin yanında çocuklarla ve aile ile kurulan güvene dayalı ilişkinin ve yakın temasın tedavinin değişmez bir parçası olduğuna inanıyorum ve bu doğrultuda çocuklara sadece tıbbi değil; güvenli, anlayışlı ve bütüncül bir yaklaşımla destek olmayı hedefliyorum.

Çocuk

Uzm. Dr. Bihter Ergün

Caddebostan Mahallesi Ethem Efendi Cad. No:14 Kat:2 Daire:6 Çapçı apt. Kadıköy/istanbul, Kadıköy 34728

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

• R

2020 doğumlu oğlumun doğum sonrası yaşadığımız bazı sağlık sorunlarını Bihter Hocanın;
    İlgisi, güler yüzü ve alanındaki uzmanlığı sayesinde kendimizi güvende hissettik. Hem muayene sürecinde hem de tedavi aşamasında son derece açıklayıcı ve sabırlıydı. Hastasına değer veren, gerçekten işini severek yapan, empati kurabilen nadir doktorlardan biri.
    Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Bihter Ergün Diğer  •