Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılır? Yöntemleri Nelerdir?

Yazar Murat KeskinGenel Cerrah • 20 Temmuz 2017 • Yorumlar:

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Yapılır? Yöntemleri Nelerdir?

Çağımızın en büyük sorunlarından biridir yaşlılık. Maalesef ki zamanı durduramıyoruz, her geçen gün biraz daha yaşlanıyoruz. Yüzümüzde oluşan yorgunluk belirtileri, cildimizde sarkmalar olarak kendini belli ediyor. Fakat gelişen tıp teknolojisi sayesinde günümüzde artık cilt sarkmaları, yüzümüzün yaşlı görünmesi o kadar da büyük bir problem değil.

Daha genç ve daha güzel bir görünüme sahip olmak artık hayal değil. Gelişen estetik cerrahi uygulamalarıyla çok kolay bir şekilde daha genç ve daha güzel bir görünüme kavuşabiliriz. Üstelik artık bu uygulamalar ameliyat dahi gerektirmiyor.

Ameliyatsız yüz germeuygulamaları, henüz ciddi bir ameliyata hazır olmayan insanların yaşlanma izlerini ve cildinden oluşan sarkmaları silerek daha genç ve güzel bir görünüme sahip olmalarını sağlar. Thermage,VShape, ClearLift, Ulthera, Scarlet, Mezolifting-Vitamin Enjeksiyonları ve Dolgu yüz uygulamaları gibi uygulamalar, ameliyat olmadan, daha genç görünüm sağlamak için cildin sıkılaştırılmasına ve pürüzsüzleştirilmesine yardımcı olur.

Bu uygulamaların en önemli özelliği cerrahi yöntem kullanılmadan yapılıyor olmasıdır. Cerrahi müdahale olmadan gençleşme ve sıkılaşma uygulamaları, günümüzde oldukça popülerdir. Ameliyatsız yüz germe yöntemlerinin en önemli özelliklerinden biri de etkisini oldukça kısa bir süre zarfı içerisinde görebilecek olmanızdır.

Ameliyatsız yüz germe yöntemleri nelerdir?

En popüler ameliyatsız yüz germe uygulamaları Thermage, VShape, ClearLift, Ultheraphy, Scarlet, İple yüz germe, yüz mezoterapisi, dolgu uygulamaları ile yüz germedir.

Yerçekiminin cildimizde yarattığı tahribatı önlemek, ameliyatsız yüz germe yöntemleri ile artık çok kolay. Ameliyatsız yüz germe uygulamalarının en önemli özellikleri arasında, hem çok kısa sürede tedavinin yapılması hem de etkisinin çok kısa sürede görülmesi sayılabilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Uygulamaları Hangi Yaşlar İçin İdealdir?

İnsanlar yaşının ilerlemesiyle beraber bu soruyu sıkça sormaktadır fakat bunun belirli bir cevabı yoktur. Yüz Germe estetiği için doğru yaş kişiden kişiye göre değişir. Şöyle ki; hepimizin yüz yapısı farklı olduğu için kimimizin yüzü 40’lı yaşlarda, kimimizinki ise çok daha geç olarak sarkmaya ve yıpranmaya başlar. Bu yüzden de yüz germe estetiği için belirli bir yaş aralığı yoktur.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)