Andropoz

Yazar Halim HattatAndroloji Doktoru • 28 Kasım 2016 • Yorumlar:

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaşam süresi uzadı. Artık 100 yaşına kadar yaşamak hayal değil. Hatta şekli, süresi ve yapılan davranışlar değişse de cinsel hayat 100 yaşına kadar bile devam edebilir.  Burada önemli olan vücudunuzdaki fizyolojik değişimleri bilmeniz, doğru yaşam alışkanlıkları ve gerektiğinde Hattat Klinik ekibi kontrolünde medikal tedavilerle cinsel fonksiyonlarınızı desteklemeniz. Tansiyon, kalp, şeker, böbrek, prostat hastalarının daha dikkatli olmaları şart. Hattat Klinik Andropoz Programı ile cinselliğinizi etkileyen metabolizma parametrelerinizi düzenliyor ve destek tedaviler veriyoruz. O zaman gençlik performansınız da uzun süre devam ediyor. Andropoz Programınızda özellikle ele alacağımız sıkıntılar şunlar oluyor:

  • Testosteron hormonu 30'lu yaşlardan itibaren düşmeye başlıyor. Özellikle vücut yağı yüksek, bel çevresi kalın erkeklerde ve yüksek stresi olanlarda bu düşüş hızlanıyor. Zamanla artan cinsel isteksizlik görülebiliyor. Sabah sertleşmelerinin kalitesi azalabiliyor, zihinsel uyarılma düşebiliyor.
  • Penis damarlarında hafif yaşlanma belirtileri oluşuyor. Diyabet, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, sigara bu yaşlanmayı hızlandırıyor.  Sonuçta ilerleyen dönemde sertleşmeyi sağlamada veya sürdürmede güçlük başlıyor.
  • Penis sinirlerinde ileti hızı düşüş gösteriyor.  Dokunmatik uyarılara daha zor yanıt alınmaya başlanıyor. Yoğun alkol tüketen erkeklerde ve şeker hastalarında bu etki daha çok görülüyor.
  • İki sertleşme arasında geçen süre yavaş yavaş uzamaya başlıyor.  Yani aynı gece üstüste performans göstermek zorlaşabiliyor.  Bu durum erken boşalmadan dolayı ikinci sertleşmeyi sağlamak isteyen erkekleri zorluyor.
  • Vücutta pelvik-cinsel bölgede göbeklenmeye bağlı yağ birikimi varsa penis olduğundan küçük görünmeye başlayabiliyor.  Bu durum penis boyu ve hacmi ile ilgili endişelere neden olabiliyor. 
  • 40 yaş civarında prostat bezi büyümeye başlıyor.  İdrar yolu sıkıntıları, boşalma sorunları ve cinsel ağrı görülebiliyor.Performans endişesi ve başarısızlık korkusu yükseliyor.  Bu nedenle bitkisel haplara veya sertleşme ilaçlarına psikolojik-fiziksel bağımlılık gelişebiliyor. 

Tedavi protokolünüzün içeriği ile bu sıkıntıları çözümlüyor, gençlik yıllarınızdaki performansa geri dönmenize yardımcı oluyoruz:

  • Özellikle aşırı stresli, yağlı yiyecekler tüketen, sigara-yoğun alkol kullanan ve spor yapmayan bir erkekseniz cinsel istek düşüklüğü durumunda kanda testosteron eksikliğinizi kontrol ediyoruz.  Düşüklük varsa yaşam tarzı değişimleri veya hormon tedavileriyle testosteronunuzu yükseltiyoruz.
  • Sertleşmeyi sağlarken veya sürdürürken zorluk yaşıyorsanız penis ütüsü gibi penis damarlarını yenileyen, hasarları onaran, penis damar-sinir ve cilt dokusunu geliştiren tedavileri kür olarak uyguluyoruz.
  • Cinsel bölgeyi ağ gibi saran pelvik kasları eğiterek sertleşmede daha dik ve hacimli duran bir penise sahip olmanızı sağlıyor, boşalma sorunları ve cinsel ağrınızı hafifletiyoruz.
  • Özellikle vücut yağ fazlalığı, sigara-yoğun alkol tüketiminde cinsel bölgedeki lenf sistemi metabolizma artıklarını ve patojenleri filtre edemez.  Bu sistemi ödem, toksinler ve atık maddelerden temizleyen sistemlerden yararlanıyoruz.
  • Diyabet, damar sorunları, enfeksiyonlar, aşırı stres gibi nedenlerle cinsel sorun yaşıyorsanız ozon ve oksijen tedavileri ile cinsel bölgenin kanlanmasını sağlıyoruz.
  • Penisteki hacim ve şekil bozukluklarında medikal tedaviler ve ameliyat seçenekleriyle daha uzun-kalın-düzgün şekilli penis yaratabiliyoruz.
  • Erken boşalmada hem lokal ve sistemik ilaç seçenekleri verebiliyor, hem de kendi kendinize boşalma kontrolünü sağlamanıza yardımcı olan teknikler öğretiyoruz.
Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Halim Hattat Androloji, Üroloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Prof. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)