AQUAFILLING / POPO

Aquafilling ile kalça dolgusu; ameliyat olmak istemeyen, anesteziden çekinen, günlük hayatına hızla dönmek isteyenler için ideal bir yöntemdir. 

Bir tür dolgu maddesi olan Aquafilling, insan dokusuyla tam uyumludur ve içeriğinde su bulunan bir tür jeldir. Bu jel, kalça dokusuna enjekte edildiğinde istenildiği kadar hacim sağlar. Çeşitli kalça düzensizlikleri, ameliyat sonrası şekil bozuklukları, doğumsal kalça orantısızlığı gibi sorunlar için de uygulanır. Kalçaların daha dolgun, dik ve güzel görünmesini sağlar. Kalçanın yanı sıra arka bacak ve baldır kısımlarına da uygulanarak kalça ile beraber bu kısımlar da şekillendirilebilir.

Aquafilling lokal anestezi veya sedasyonla uygulanır ve işlem yapılacak bölge hissizleştirilir. Ardından Aquafilling malzemesi, özel bir enjektör sistemi yardımı ile enjekte edilir. İşlemin temel özelliği uygulama sonrası iyileşme döneminin kısa olmasıdır. Aquafilling kalça kontürünün dışından giriş noktası için tek bir giriş deliği açılması ile yapılır. Hasta için en az travmaya yol açan cerrahi olmayan işlem olduğundan hastanede yatış gerekmez. Yaklaşık 45 ile 60 dakika sürer ve normal yaşantınıza geri dönebilirsiniz. Sonuç anında kendini gösterir. Yeniden enjeksiyon yapabilme olasılığı sayesinde de istenildiği takdirde kalçaya daha büyük görünüm verilebilir.

Aquafilling uygulaması ile kalçaların doğal görünümü sağlanır, aynı zamanda duyu hassasiyeti de korunmuş olur. Aquafilling uygulaması kalçada sarkmaya neden olmaz. Dolgu tamamen emildikten uzun yıllar sonra (ortalama 5 yıl) kalça eski haline geri döner ve istenildiği takdirde işlem tekrar uygulanabilir. 

KISACA:
*Ameliyat istemeyenler için idealdir.
*Lokal anestezi veya sedasyonla gerçekleştirilir.
*Kanama, iz, kabuklanma olmaz.
*Yaklaşık 45-60 dakika sürüyor.
*Etki ortalama 5 sene sürüyor.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Cemal Aygıt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi Prof. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)

Yazar

Cemal Aygıt

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi Prof. Dr.

Randevu al