G.A.P.S
Bağırsak ve Psikoloji sendromu için Tedavi Yöntemi
Bu yüzden toksinlenen beyin; otistik, şizofrenik, epilepsik, depresif, hiperaktif, disleksik, manik vb. semptomlar gösterir.
Anormal, hasarlı ve geçirgen bağırsak florası nedeniyle; toksinler, ağır metaller, katkı maddeleri, iyi sindirilemeyen besinler, bağırsak duvarından kana ve kan yoluyla beyne gider.
Bağışıklık sisteminin aşırı derecede çalışması sonucu üretilen bu antikorlar;kendi vücut dokularına saldırmaya başlar ve yok etmeye çalışır. Bu durum bağışıklık sistemini zayıflatır ve Otoimmün Sistem Hastalıklarına neden olur.