Dermal Dolgu

Yazar Burak Bayındır • 25 Mayıs 2023 • Yorumlar:

Yıllar geçtikçe ve yaş aldıkça yüzümüzün bazı bölgelerinde kırışıklıklar ve ince çizgiler çıkmaya başlar. Bu ince çizgiler ve kırışıklıklar ilk aşamada rahatsız edici olmasa da ilerleyen zamanlarda yaşlı bir görüntüye neden olabilir. Diş hekimi Burak Bayındır dermal dolgular konusunda uzman bir hizmet sunmaktadır.

Dermal Dolgu Nedir?

Dermal dolgu, çeşitli farmakolojik ajanların yüzün çeşitli bölgelerine enjekte edilmesiyle daha dinç ve genç bir görünüm elde etme sürecidir. Bu dolgular hyaluronik asit, poli-l laktik asit ya da kalsiyum hidrosiapatit mikrosferler şeklinde olabilir.

Dermal Dolgu Nasıl Yapılır?

Dermal dolgu işlemi sadece uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu işlem için özel dolgu malzemesi bir enjektör yardımıyla istenilen bölgeye enjekte edilir. Dolgunun dikkatli bir şekilde ve önerilen miktarda kullanılması gerekmektedir. Aksi durumunda istenmeyen görüntüler ortaya çıkabilir. Bu nedenle dolgu işlemi sadece uzmanlar tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dolgu sırasında hastalar sadece iğnenin girdiği yeri hissederler. Dolgu işlemi tamamlandıktan sonra hastalar günlük hayatlarına dönebilirler. Dermal dolgu birkaç hafta içinde oturarak sonuçları verecektir. Kırışıklık ve ince çizgi görüntüsü ise dolgu yapıldığı anda kaybolacaktır. 

 

Dermal Filler

As years pass and we get older, wrinkles and fine lines begin to appear in some parts of our face. Although these fine lines and wrinkles are not bothersome at first, they can cause an aged appearance in the future. Dentist Burak Bayındır provides an expert service in dermal fillers. 

What is Dermal Fillers?

Dermal filler is the process of obtaining a more vigorous and youthful appearance by injecting various pharmacological agents into various parts of the face. These fillers can be in the form of hyaluronic acid, poly-1 lactic acid or calcium hydrosiapatite microspheres.

How is Dermal Filling Made?

For this process, special filling material is injected into the desired area with the help of an injector. The filler should be used carefully and in the recommended amount. Otherwise, unwanted images may appear. For this reason, the filling process should only be carried out by specialists.

Filling is a painless procedure. Apart from this, no pain is felt during the procedure. After the filling process is completed, patients can return to their daily lives. Dermal fillers will set within a few weeks. Wrinkles and fine lines will disappear as soon as the filling is made.

 

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)