DERMAPEN TEDAVİSİ

Yazar Görkem ÇalışkanDermatolog • 30 Kasım 2017 • Yorumlar:

Dermapenbir tedavi yöntemi değil , kullanılan orijinal patentli cihazın adıdır. ABD dan gelen ve FDA onaylı tekmikro iğneleme sistemidir. Piyasada ne yazık ki normaldermarollerve Uzakdoğu ürünüdermapenbenzeri cihazları orjinaldiye tanıtan birçok yer var.Dermapen firması,bu şekilde reklam yapan ve orijinal kullanmayan yerlere gerekli yasal işlemleri yapmakta olup, siz hastalar da cihazın üzerindekidermapenyazısını mutlaka görünüz.

ORJİNAL DERMAPEN KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİ?

Dermapeni diğer mikro iğneleme sistemlerinden ayıran en önemli özellik, iğnelerin patentli diziliş formu ve keskinliğidir.Dermapenile 2,5 mm derinlikte rahatlıkla işlem yapabilirken orijinal olmayan cihazlarda 2 mm derinlikte bile hastanın yüzünde çiziklere sebep olmaktadır.

Dermapen iğnelerititanyum olup bakteriyel bulaş riski yoktur. Orijinal olmayan cihazların başlıkları titanyum olmayıp bakteriyel bulaş riski oldukça fazladır.

Dermapencilt yüzeyinde mikro hasarlar oluşturarak cildi yeniden iyileşme fazına sokar. Aynı zamanda cilt yüzeyinden verilen ürünün %100 e yakın verimlilikte cilt altına geçmesini sağlar. Bu sayede kullanılan ürünün etkinliği arttırılmış olur.


DERMAPEN İLE AKNE (SİVİLCE) İZLERİ TEDAVİSİ

Akne izleribirçok insan için oldukça sıkıcı bir problem olup tedavisi için kanıtlanmış yöntemlerden birisi dedermapentedavisidir.

Dermapenileakne izleritamamen kaybolmaz ancak gözenekleri ve cildi tamir ettiği içinakneizlerininçok büyük oranda kaybolmasını sağlar.Akne izleri tedavisindedermapenile beraber kullanılan büyüme faktörleri içeren özel ürünlersivilce izleri tedavisinin başarısını arttırmaktadır.

Akne izleri tedavisiseans sayısı ortala 6-8 seans olup seans aralıkları 2-3 haftadır.Akne (sivilce) izleri tedavisiuygulaması yapıldıktan sonra 2-3 gün süren kızarıklıklarınız olmakta ve bu zaman zarfındauygulama yapılan alanlarının mutlaka güneşten korunması gerekmektedir.

DERMAPEN İLE LEKE TEDAVİSİ

Güneş lekelerivedoğum lekeleri, tedaviye en dirençli ama doğru tedavi yöntemi kullanıldığında oldukça başarılı sonuçlar alınan bir problemdir.

Güneş lekeleri tedavisindedermapenile beraber uygunmezoterapi ürünlerikombine edilerek ürünlerin etkinliği arttırılır.Leke tedavisindedermapenin etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış olup doğru cilt tipi ve doğru lekelerdekullanmak çok önemlidir.

DERMAPEN İLE CİLT GENÇLEŞTİRME

Dermapensadeceleke tedavisivesivilce izleri tedavisinde kullanılmaz. Aynı zamanda geniş gözenekleri sıkılaştırmak için vecilt gençleştirmeiçin de kullanılır.

Cilt gençleştirmekişiden kişiye seans sayısı değişmekle beraber ortalama 4-8 seans arasındadır. Dermapen ile cilt gençleştirmeuygulaması seans aralıkları 3-4 hafta olup cilt tipinize uygun ürünlerle tedavi desteklenmektedir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Görkem Çalışkan Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)