IŞIK DOLGUSU

Işık dolgusugelişen teknoloji ile beraber üretilmiş vegöz altı morlukları tedavisiiçin umut olmuş bir yöntemdir.Işık dolgusu, gözaltı morlukları tedavisinde oldukça etkili olup yineyüz gençleştirmeiçin de kullanılan formu vardır.

Piyasadaışık dolgusudiye adı geçen her ürünışık dolgusudeğildir.Işık dolgusunun orijinali teosyal firmasına ait olup(gözaltı ışık dolgusu Redensity II),ışık dolgusuuygulaması yaptırırken ürünün teosyal olup olmadığını mutlaka sorgulayınız.

IŞIK DOLGUSU NEDİR VE HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

Gözaltı ışık dolgusu Redensity II,içeriği itibariyle moleküler yapısı değiştirilmişhyalüronik asit, aminoasitler ve bakır elementinin bulunduğu bir üründür.Işık dolgusunun en etkili olduğu kullanım alanlarıgöz altımorlukları tedavisiveyüz gençleştirmedir.


IŞIK DOLGUSU İLE GÖZ ALTI MORLUKLARI TEDAVİSİ

Işık dolgusu, gözaltı morlukları tedavisiiçin tek seans veya 2 seans halinde uygulanabilir. İçerdiği özel yapısı itibariyle kemik üzerine uygulanır ve bu bölgede metabolik faaliyetlerine başlar. Etkinliği 2.ayda maksimum seviyeye çıkar ve ortalama erime süresi 10-14 aydır.

Gözaltı morlukları tedavisine başlamadan önce uygulama alanları lokal anestezik kremler ile uyuşturulur. Daha sonra hiçbir ağrı hissetmedenışık dolgusugöz altlarına uygulanır. Uygulama süresi ortalama 5-10 dakika olupgözaltı ışık dolgusuuygulaması sonrası çok nadir olarak göz altlarınızda 3-4 gün süren morluklarınız olabilir.

IŞIK DOLGUSU KALICI MI VE ETKİLİ Mİ?

Gözaltı ışık dolgusukalıcı bir işlem olmayıpgöz altı morlukları tedavisinde kişiden kişiye değişmekle beraber oldukça yüksek başarı oranı mevcuttur. Ancak öncesinde detaylı muayene şart olupgöz altımorluklarının sebebi iyi saptanmalıdır. Genetik olarak oluşangözaltı morlukları tedavisioldukça zor olupışık dolgusuile beraber mezoterapi ürünleri de kombine edilebilir.

Göz altı morluklarının en sık sebepleri uyku düzeninin olmaması, sigara ve alkol tüketimi, madde bağımlılığıdır.Gözaltı ışık dolgusuile beraber yaşam tarzı da şekillendirilirse başarı şansı oldukça yüksektir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Görkem Çalışkan Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)