Diş estetiği fiyatları

Yazar Ayşe Gökçen Sargın DurakoğluDiş Hekimi • 15 Kasım 2017 • Yorumlar:

Gülümsemek iletişimin başlangıcıdır. Karşınızdakine olumlu bir mesaj vermenin en kolay yoludur. El sıkışırken, selam verirken, teşekkür ederken, hediyeleşirken gülümseriz. Peki güzel, özgüven dolu bir gülümsemenin fiyatı nedir? Son zamanlarda en çok aldığımız sorular diş estetiği fiyatı, gülüş tasarımı fiyatı, pembe estetik fiyatı, estetik diş fiyatı üzerine..

Diş estetiği denince kişiyi görmeden fiyat vermek ne yazık ki mümkün değil. Çünkü estetik diş hekimliğinde herkesin ihtiyacı aynı değildir. bazen gülüşün bütün bileşenleri çok güzel ve uyum içindedir; sadece beyazlatma yapmak yeterli olur. bazen de çok daha karmaşık ve multidisipliner bir yaklaşım gerekir. Ortodonti, periodontoloji, implantoloji ve prostodonti uygulamalarının belirli bir plan içinde kombine edilerek yapılması gerekebilir. İşte bu nedenle fiyatlar arasında uçurumlar olabilmektedir.

Diş tedavilerinde fiyatı belirleyen bir diğer faktör de malzemelerdir hiç şüphesiz. Hızla gelişen teknoloji ile birlikte her gün daha sağlam, daha estetik, daha biyouyumlu materyaller çıkıyor. Daha iyisini kullanmak maliyeti arttırsa da sonuçlar daha yüz güldürücü oluyor.

bu gibi nedenlerle bu tarz tedavilerde fiyattan çok hekiminizin estetik algısı, işine duyduğu aşk, sizinle iletişimi, ona duyduğunuz güven karar verme aşamasında çok daha ön planda olması gereken faktörlerdir.

Diş hekimleri gülüşünüzü estetik normlara uydurabilir. Dişlerin aralarını kapatabilir, boyunu uzatablir, diş etlernizi ve dudaklarınızı düzenleyebiliriz. Çok daha genç, daha çekici ve ya daha entellektüel bir gülüş kazandırabiliriz; bizim katamayacağımız tek şey içtenliktir.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Yorumlar: (0)