Dudak dolgusu, genellikle hyaluronik asit bazlı dolgu malzemeleri kullanılarak yapılan bir estetik işlemdir. Bu uygulama, dudaklara hacim kazandırmak, şekil vermek ve dudak konturunu belirginleştirmek için tercih edilir. Ancak dudak dolgusu, yalnızca dudak görünümünü değil, yüzün genel estetik dengesini de etkiler.
Dudak dolgusu işlemlerinde, doğal ve estetik bir görünüm elde etmek için yüz hatlarına uygun bir planlama yapılması önemlidir. İşte bu noktada deneyimli bir dermatolog fark yaratır. İstanbul Kadıköy’deki Dr. Kübra Esen, kişiye özel yaklaşımı ve estetik anlayışıyla dudak dolgusunda en doğal sonuçları elde etmenizi sağlar.