Göbek Bölgesindeki Yağları Yakmak için Detoks

Yazar Tuğba YaprakDiyetisyen • 8 Kasım 2018 • Yorumlar:

Aşağıdaki tarifi uyguladıktan sonra gün içerisindeki hareketliliğinizi arttırarak, metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlamanız gerekmektedir. Göbek bölgesinde yer alan yağlar kalıcılığı sağlayan ve zor parçalanan yağlardır. Sadece bir içecekten mucize bir sonuç beklememek gerekmektedir. Ancak kafanızda göbek bölgesinde yer alan yağlarınızı yakmak için bir kıvılcım yaratabilirseniz, aşağıda tarifi yer alan detoks içeceğinin size ne kadar katkı sağlayacağını hemen farkedeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun. Göbek bölgenizdeki yağlarınızı yaktıktan sonra önce sonra fotoğraflarınızı bekliyorum. Her gün ve her öğünde kullanmamanız gerekmektedir. Kilo verme sürecinde en önemli etken, besin değerlerini ve özelliklerini bildiğiniz gıdaların karışımları ile vücudunuzu şaşırtmak öncelikli hedef olmalıdır. Bu yüzden mutlaka diyetisyeniniz ile beraber hareket etmeli, önerilerine uymalısınız. Böylelikle doğru ve sağlıklı beslenme konusunu kendinize bir yaşam tarzı haline getirebilirsiniz. Sağlıklı ve kilosuz günler diliyorum. Zayıflamak en güzel yemekten daha tatlıdır bunu hissedeceksiniz, unutmayın.

Göbek Bölgesindeki Yağları Yakmak için Detoks Tarifi

1.MALZEMELER

-1 ADET SALATALIK (Salatalığın %70 lik kısmı su ve geri kalan kısmı liften oluşmaktadır. Kalorisi düşük olduğu için doygunluğu sağlamak amacı ile eklenmiştir.)

-1 TUTAM NANE (Mide ve bağırsak problemlerine iyi geliyor ve tat vermek amacı ile kullanılır.)

-1/2 ADET LİMON (Yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır. Günlük C vitamini ihtiyacını karşılar ve ödem atıcı özelliği bulunmaktadır. Toksinlerden de arındıcı özelliğinden faydalanılmıştır.)

-1 TUTAM ISPANAK (Yüksek lif içerir. Günlük lif alımını artırır ve kalorisi düşüktür.Uzun süreli tokluk hissi yaratır. Yağın sindirilmesine yardımcı olur.)

-1 ADET KEREVİZ SAPI (Meatbolizma hızlandırır.)

– 1 KÜÇÜK DİLİM KÖK ZENCEFİL (Metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakıcı özelliği bulunmaktadır.)

-1 LITRE SU

Göbek Bölgesindeki Yağlanmanın zararları

- Bel çevresinde yer alan yağlanma sadece vücudunuzda oluşacak fazla kilodan ibaret değildir. İç yağlanmayı da artırdığı için göbek bölgesinde yer alan organların çalışma fonksiyonlarını bozar ve organların daha yavaş çalışmasına, fonksiyonlarını yerine getirememesine sebebiyet verir.

- Kilonuzu kontrol ederken sadece vücut kitle indeksinizi kontrol etmeniz yeterli olmayacaktır. Mutlaka bel çevrenizi de ölçmeniz gerekmektedir. Bel çevresindeki yağlanmayı fark ederek bu konuda erken önlem almak gerekir.

- Göbek bölgesindeki yağlanma göründüğü kadar masum olmayabilir. Size, kalp hastalıkları, diyabet, insülin direnci, kolon kanseri riski, uyku apnesi ve bağırsak rahatsızlıkları gibi bir çok hastalığın habercisi olabilmektedir.

- Bu bölgedeki yağları eritmek diğer bölgelerdeki yağları eritmekten daha zordur ve daha fazla efor sarf etmeniz gerekir. Kilolu kalacağınız süre arttığı için daha mutsuz ve motivasyonunuz düşük olarak yaşamınıza devam etmenize sebep olur.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)