Göz Altı Işık Dolgusu

Yazar Hilal Çetin • 10 Mart 2017 • Yorumlar:

Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı inceldiğinden, ve yağ dokusu azaldığından kemik  doğal olarak  geriye doğru hareket eder. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında boşluk ve gölgeler oluşur.

Gözaltındaki halkalar nedeniyle, fazla kırışığı olmayan genç insanlar bile olduğundan çok daha yaşlı ve yorgun görünebiliyor

Işık dolgusu, birçok kişinin yıllardır mutsuz olmasına sebep olan, gözaltı morluklarına ve gözaltı torbalanmalarına çözüm getirmektedir.

Göz altı bölgesinin hassas olması, bu bölgedeki derinin ince olması, morarmaya ve şişmeye yatkın olması, dolguyu belli etmesi nedeni ile çok başarılı sonuçlar geçmiş yıllarda alınamıyordu. Işık Dolgusu ile göz altı bölgesinde başarılı sonuçlar, son yıllarda alınmaktadır. 

Gözaltı ışık dolgusu ile gözaltı çukurunun doldurulması, göz çevresi cildinin gençleştirilmesi, yeniden yapılandırılması, şişlik, morluklar ve halkalar yok edilebilmektedir.

Işık dolguları başka nerelerde kullanılır?

Işık  dolguları ayrıca yüz, boyun, el üzeri ve dekolte bölgesinin gençleştirilmesi, onarımı ve yenilenmesi  İçin de  uygulanmaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)