HYDRAFACİAL CİLT BAKIMI

 HD Cilt yenileme sistemi Hydrafacial ile Akne tedavisi, Skar tedavisi, Leke tedavisinde devrim yapın. 
 
Ciltlezyonlarında Devrim Yaratan Teknoloji 

Cilt problemlerinde yeni bir teknoloji HydraFacial, 2013 yılının en iyi cilt yenileme ve tedavi teknolojisi seçilen cihaz sayesinde, cilt problemleri, lekeleri, siyah noktalardan kurtuluun HD kalitesinde bir cilde sahip olun. Dünyada cilt yenileme işlemlerine leke ve akne tedavisinde mükemmel sonuçlar alan yan etkisi olmayanven iyi tedavi yöntemi hydrafacial. 
 
Cilt Yüzey Yenileme 
 
Hydradermabrazyon yöntemi ilk defa cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi işlemlerinin kombine edildiği sistemdir. Daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan sıvı-dermabrazyon teknolojisi. Her cilt tipine uygun Hydrafacial cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde mükemmel sonuçlar almakta. 
 
HD Cilt teknolojileri bir çok film yıldızının tercihi: 

Televizyonlarda HD teknolojisinin çıkışıyla artan görüntü kalitesi yıldızların cilt görünümünde yüksek kaliteye ihtiyaç oluşturdur. Amkerikan firması Edge Hydradermabrazyon teknolojisini geliştirererek dünyaya HD cilt tedavisini getirdi. 
 
2015 En iyi cilt yenileme cihazı ödülü 
 
Hydrafacial bu yıl da en iyi cilt yenileme cihazı ödülünü aldı. Uzun zamandır önüne geçilemeyen üstün vortex teknolojisi ile cilde hasar vermeden cildin iyileşmesini sağlayan Hydrafacial artık bir çok elit merkez tarafından cilt bakımlarının da vazgeçilmez cihazı olarak görülüyor. Dünya çapında üne sahip olan sistem Hollywood yıldızlarından uzman doktorlara herkesin en sevdiği bakım olarak bir numaraya haklı olarak oturdu. Diğer sistemlerden farklı olraka Hydarafacial son derece güvenli ve hzılı bir cilt yenileme sunuor. İşlem hem konforlu hemde anında parıl parıl sonucu ile estetik merkezleri için en iyi tercih. 
 
DermaBuilder™ Peptide Complex 
 
Yeni dönem yaşlanma belirtilerini giderme çözümü DermaBuilder kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azalatırken cildin sıkılığını ve cilt yüzeyin renk tonunu düzenler pürüzsüzlük sağlar. Dermabuilder ev serisi ürünleri ilede takviye edilen uygulamakalıcı ve mükemmel sonuçlar verir. 
 
GlySal™ Acid Peels ( GlySal) 
 
Özel Glikokik asit ve salisilik asit karışımını combine eden fiziksel ve kimyasal peelingi aynı anda sunan bu tedavi methodu ile optimal sonuçlar elde edilir. Standart kimyasal peeling uygulamaların aksine çok daha kısa süren iyileşme süreci ve mükemmel sonuçlar sunar. Cilt işlem sonrasında çok iyi nemlenir ve yumuşak pürüzsüz bir görünüme kavuşur. 
 
Activ-4™ Skin Solution 
 
Her cilt tipine uyacak şekilde üretildi. Cildin gene görünümünü ve sağlığını iyileşmesine yardımcı olur, hiperpigmentasyonun azalamasına ve kahverengi noktaların kırışıların ve ince çizgilerin azalmasına destek olur. 
 
Beta-HD™ Skin Solution 
 
Bu salisilik ait bazlı solüsyon acne-prone ciltler ve yağlı ciltleriçin özel olarak formüle edilmiştir. Sebumu yumuşatır cilt debrisini çıkarı beyaz ve siyah noktacıkların acısız bir şekilde çıkarılmasını sağlar. Akne problemlerinde uzun süre tedavi olamayan kişiler de kullanılabilecek tek çözüm ve tedavi cihazı hydrafacialdır. 
 
Antiox-6™ Skin Solution 
 
A vitamini, E vitamini, Beyaz çay ekstraktı ve Hyaluronic Asit içeren Antiox-6 adında alaşılacağı gibi antioksidan etki göstermekte cildin derinlemesine nemlenmesin sağlama ve bunu korumak amaclı kullanılır. Günlük bakım kremi ile cildinizin uzun süre formunda kalmasını sağlar. 
 
Glysal Prep Kartuş 
 
İçeriğinde glikolik asit ve salisilik asit bulunan tamponlanmamış saf kimyasal peeling solüsyonlardır. 

Vortex hydra temizleme özelliği cilt yüzeyinden geçirilen yüksek hızlı solüsyonların çözme gücüyle cilt üzerindeki ölü doku ve impüriteleri söker alır. 

Vortex Extraction: Ciltte oluşan siyah noktaların acısız bir şekilde solüsyonlar tarafından enzimatik olarak çözünerek ve oluşturulan vakum negatif basıncı ile çıkartılması işlemidir. 
Sistem dünyanın önde gelen cilt bakım sistemi üreticisi Edge tarafında üretlmiştir. Dünya üzerindeki FDA onaylı tek düzenli cilt bakım cihazıdır.

 


 

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Ertan Günal Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)