Lipolitik Mezoterapi

Yazar Mücahit Erden • 14 Mart 2018 • Yorumlar:

Lipolitik Mezoterapi fazla kilolardan, bölgesel yağ fazlalıklarından kurtulmak için aktif madde ve ilaçların enjeksiyon halinde tedavi edilecek bölgeye verilme işlemidir.

Uluslar arası platformda son 10 yıldır kullanılan bir tedavi yöntemidir. Uygun hasta seçildiğinde liposuctiona yakın sonuçlar alınır.

Lipolitik Mezoterapi hangi bölgelere uygulanır?

Lipolitik Mezoterapi vücuttaki yağ kitlesinin en çok olduğu yerlere uygulanmakta: karın, mide, popo, popo üstü, bel her iki yan tarafı, basen, bacak ve diz içleri, iç çamaşırdan taşan kısımlar, kol ve gıdıdaki(çene altı) hafif fazlalıklar.

Lipolitik Mezoterapi etki mekanizması?

Lipolitik Mezoterapi etkisini yağ hücresinin zarının geçirgenliğini artırarak gösterir ve böylece yağların hücre dışına çıkışını kolaylaştırır. Bu durum yağ içeriğinin dışarıya çıkartılması ve hücreyi normal boyutuna getirdiği gibi yağ hücrelerinin tamamen deforme olmasına olanak tanır.

Lipolitik Mezoterapi işlemi nasıl yapılır?

Mezoterpi ürünleri lipoliz işleminde tedavi edilecek bölge işaretlenerek enjekte edilir. Tedaviden beklenen sonuca göre 1 hafta, 15 gün veya 1 ay sonra işlem tekrar edilir. Seans sayısı ne kadar bir incelme planlandığına göre değişir. Yapılan bu işlem kişinin sosyal yaşantısı etkilemez.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Yorumlar: (0)