Soğuk Lipoliz

Yazar Mücahit Erden • 14 Mart 2018 • Yorumlar:

Cryolipolysis, yani Soğuk Lipoliz yöntemi ile cerrahi bir müdahale olmadan,istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kalıcı olarak kurtulmak mümkün. Soğuk lipolizde cilt altındaki yağ tabakası cilde zarar vermeden kusursuz bir kontrolle -10 C dereceye kadar soğutulmaktadır. Bu soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine sebep olmaktadır. Apoptozis yani programlanmış hücre ölümü, yağ hücrelerinin geri dönüşümsüz kaybı anlamına gelmektedir. Ölü yağ hücreleri kan ve lenf dolaşımı yoluyla vücuttan atılarak, zaman içerisinde yağ tabakasında önemli bir miktarda yaklaşık %20-40 oranında azalma ve 4 -12 santimetreye kadar da incelme sağlanması mümkün olabilmektedir.

Hangi Kişiler En Uygun Adaydır?

⦁ Bölgesel yağlarını diyet ve egzersiz ile yok edemeyen kişilerdenseniz
⦁ Yağlarınızdan artık kurtulmak istiyor ama bunu doğal yollarla yapmak istiyorsanız,
⦁ İlaç ya da kimyasal madde almayı tercih etmiyor, cerrahi bir müdahaleyi hiç düşünmüyorsanız,
⦁ Böyle bir tedavi için birkaç saatten fazla zaman ayırmak istemiyorsanız,
⦁ Cerrahi bir müdahale yaptırıp daha sonra günlük yaşamınıza dönmek için günlerce iyileşmeyi beklemek istemiyorsanız ve tüm bunları doğal görünümünüzü bozmadan yapmak istiyorsanız soguk lipoliz tam size göre

İşlem ne kadar sürer?

Uygulanan her bir bölge için 60 dakikadır, aynı seansta farklı bölgelere uygulama yapılabilir

Uygulama Sonrasında Neler Yaşanır?

Soğuk lipoliz son derece keyifli bir işlem olup kişi normal yaşamına uygulama sonrasında dönebilmektedir.Uygulamadan sonra bölgede en fazla birkaç saat sürede geçen hafif bir kızarıklık olmaktadır.

Etkisi ne zaman görülür?

Uygulamadan sonraki 3-4 hafta içinde gözle görülür sonuçlar belli olmaya başlar. Uygulama bölgesinde ölü yağ hücrelerinin temizlenme süreci 3 ay daha devam edeceğinden 90 günün sonunda maksimum etki alınır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Yorumlar: (0)