Hayatımızda olup biten her yaşam olayını kontrol altında tutamayacağımız gerçeğinin farkında olarak, geçmişe dönük sağlıklı bir değerlendirme yapmak, yeni yıla girerken yeni ulaşılabilir hedefler koymak, planlar yapmak hepimizin ihtiyacı belki de…
Bu noktada sizler için basit ama etkili birkaç önerimiz olacak:
·Beraber eğlenmeyi unutmayın. İlişki rutinleştikçe ilişkiden alınan keyif de azalabilir. Zaman zaman ilişkinin başına dönüp o günleri hatırlayıp, o zamanlar yaptığınız eğlenceli şeyleri tekrar yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun yanında yeni şeyler deneyip hatta saçma komik şeyler yaparak bile bazen daha mutlu ve tatmin olmuş hissedebilirsiniz.
·Unutulmamalıdır ki zamanında çözülmeyen küçük sorunlar, büyük krizlere sebep olabilir. Doğru zamanda doğru müdahale için yardım almaktan çekinmeyin.
2019’da ilişkinizin, mükemmel olmasa da daha eğlenceli, daha heyecanlı ve daha tatminkar olması için sihirli değneğiniz, emekleriniz ve sabrınız olsun.
2019’un güzel bir yıl olması dileği ile.