Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak, yenidoğan döneminden ergenliğe kadar tüm gelişim sürecinde size eşlik ediyorum. Yenidoğan muayenesi, emzirme danışmanlığı, prematüre bebek takibi, aşı uygulamaları ve çocukluk çağı hastalıklarının tanı ve tedavisi gibi birçok konuda kapsamlı sağlık hizmeti sunuyorum.
Mesleki Üyelikler
2017 Türk Neonatoloji Derneği
Ödüller
2020 Araştırma Projesi Ödülü, Türk Neonatoloji Dernegi
2016 UNEKO 24 Üçüncülük Ödülü, Türk Neanotoloji Dernegi
2015 UNEKO 23 Ödülü, Türk Neatoloji Dernegi
Kurs ve Sertifikalar
Çocuklarda Ileri Yasam Destegi Programı, Çocuklarda Ileri Yasam Destegi Programı Sertfifikası, Konya, Sertifika, 14.11.2006 -17.11.2006 (Ulusal) 40843 9
3. Neonatoloji Uzmanları Için Hedefe Yönelik Ekokardiyografi ve Intestinal USG Kursu, 3. Neonatoloji
Uzmanları Için Hedefe Yönelik Ekokardiyografi ve Intestinal USG Kursu, Ankara, Kurs, 19.03.2018 - 21.03.2018 (Ulusal) 40844 2 Neonatologlara Yönelik YeniDogan Yogun Bakımda Akciger Ultrasonografisi Kursu - 3, Neonatologlara Yönelik Yeni Dogan Yogun Bakımda Akciger Ultrasonografisi Kursu - 3, Izmir, Kurs, 10.03.2018 - 10.03.2018 (Ulusal) 40843
25. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Periferik Yerlestirilen Santral Katater (PICC) Kursu, Antalya, Kurs, 12.04.2017 -16.04.2017 (Ulusal) 40843
24. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Kolay Adımlarla Etkili Sunumlar Yapmak, Antalya, Kurs, 17.04.2016 - 20.04.2016 (Ulusal) 40843
23. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Simule Uygulamalı Invaziv Girisimler Kursu, ADANA, Kurs, 19.04.2015 -19.04.2015 (Ulusal) 40843
22. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Ileri Mekanik Ventilasyon Kursu, Antalya, Kurs, 10.04.2014 - 10.04.2014 (Ulusal) 40843
21. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Yenidogan Bakımında Güncel Uygulamalar Kursu, Antalya, Kurs, 14.04.2013 -14.03.2013 (Ulusal) 40842
Travma ve Resüsitasyon Kursu, 69. Travma ve Resüsitasyon Kursu, Konya, Kurs, 24.04.2006 - 27.04.2006 (Ulusal) 40844
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Apgar Skoru
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Medical Park Göztepe Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocukta gelişimi izleme
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy 34732
i...
Oğlum doğduktan bir gün sonra yoğun bakıma yattı. Bora Bey, yenidoğan takibi sürecinden başlayıp şimdiye kadar tüm gelişim takibi, kontroller ve hastalık sorunlarında önce bizi, sonra çocuğumuzu tedavi etti. İyi ki hayatımızda bizim için güvenle, doğru tedavilerle ve mutlulukla çocuğumuzu büyütürken yol gösterenimiz. İyi ki var.
g...
Bora Hoca, bir ebeveynin başına gelebilecek en büyük şanslardan biri. Kızım yeni doğduğunda tanıştık; kendisiyle birçok olumsuz durum yaşamıştık, doğumdan sonra. Bora Hoca, engin bilgileri ve mükemmel tecrübesiyle yaşadığımız sıkıntıların üstüne kocaman bir çizgi çizip bizi mutlu ve sağlıklı yolladı evimize. Sonrasında gelişim takibi sürecinde kızımı da oğlumu da ona emanet ettim. Keşke hastane değiştirmemiş olsaydı; böylece çocuklarım onun ellerinde büyüseydi. Bundan sonra onun dokunacağı çocuklar ve aileler çok şanslı; bunu herkesin bilmesini ve gözünü kapatıp sadece Bora Hoca'ya güvenmelerini tavsiye ederim. Keşke bütün doktorlarımız onun kadar bilgili, merhametli ve sevecen olabilse.
g...
Bebeğim üç aylıktan itibaren tavsiye üzerine Bora hoca ile yol almaya başladık. Kızımın reflüsü vardı ve genel takibinin yapılması açısından ilgili bir doktor arayışındaydım. Rutin kontrolleri Bora hocamızın kontrolünde yapılıyor; kendisi takibini yaptığı her çocuğu kendi çocuğunu sever gibi seviyor. Bu konuda iyi ki Bora hoca diyorum.
Sonsuz tavsiye ederim. Net konuşabilirim ki Bora hoca ilgili, sevgi dolu, ezbere değil, gidişata göre tedavi planı uygulayan bir doktor ve bu sebeple kendisi Gaziosmanpaşa’dan Göztepe’ye geçti; biz de onunla birlikte oraya geçtik.• • •
e...
Çocuklarımız ikiz oldukları için erken doğumdan dolayı kuvözde kaldıkları süre boyunca Doç. Dr. Bora Baysal ve ekibiyle tanışmış olmaktan gerçekten çok memnun olduk. Her an, hem tıbbi hem de duygusal olarak bize büyük destek verdiler. Hocamızın sakin, güven verici ve ilgili yaklaşımı sayesinde hem çocuklarımız hem de biz aile olarak kendimizi çok rahat hissettik.
Dr. Bora Baysal’ın hem mesleki bilgisi hem de insanlığı gerçekten etkileyici. Her sorumuza sabırla yanıt verdi, süreç boyunca bizi sürekli bilgilendirdi ve çocuklarımızın durumunu titizlikle takip etti. Bu ilgi ve özen, aile olarak bizde büyük bir güven duygusu oluşturdu. Tedavi sürecinden çok memnun kaldık ve çevremizde benzer bir durumda olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. Böyle bilgili, ilgili ve güvenilir bir doktorla karşılaştığımız için gerçekten çok memnunuz.• • •
h...
3,5 yaşındaki oğlumun doğumundan itibaren tüm gelişim sürecini Bora hoca ile takip ettik. Hem gelişim, hem hastalık dönemlerinde Bora hoca her an yardımcı oldu. Tüm tedavilerinden de hızlı ve net sonuçlar aldık.
d...
Doktor Bora Baysal ile hastane bebek yoğun bakımında tanıştık. Daha sonra gelişim takibi kontrollerimize Bora hoca ile devam ettik; kendisi her kontrolümüzde aklımızda soru işareti kalmadan evimize dönmemize yardımcı oluyor. 7/24 herhangi bir sorun yaşadığımızda doktorumuza danışabiliyoruz; anında dönüş sağlıyor ve yardımcı oluyor. Verdiği bilgilerle bebeğimi sağlıklı ve güvenli şekilde büyütebiliyorum. Doktor Bora Baysal ile tanıştığımız için çok mutluyuz. Herkesin bu ayrıcalığa sahip olmasını dilerim.
n...
Bora hoca ile yolumuz bebeğim doğduğunda solunum sıkıntısı ile NICU’ya alındığında kesişti. Hamileliğimde eşim vefat ettiğinden tüm süreç benim için aslında bir travmaydı. Bora hoca durumumu öğrendikten sonra sadece profesyonel olarak değil psikolojik olarak da oldukça destek oldu. Tüm yaşantılarım beni pimpirikli bir insan yaptı, ama Bora hoca sabırla en saçma gelebilecek sorularıma bile hızlıca cevap verdi. Rahatlatıcı ve olumlu yapısı ile sadece bebeklerin sağlığını değil annelerin duygularını, endişelerini ve ruh halini önemseyen ve iyileştiren bir hekim. İşinde ne kadar iyi olduğundan bahsetmiyorum bile… Etrafımdaki tüm çocuklu veya çocuk bekleyen aileleri hep kendisine yönlendiriyorum!
me...u
Yenidoğan Üçüz bebeklerimizi detayli yoğun bakim kontrollerini yapip sag salim kucagimiza almamiza vesile olan olağanüstü yaklaşımı ile yeni ebeveyn olarak bizi her konuda rahatlatan dünyanin en nazik en kibar doktoru.Her koşulda kendi çocukları gibi özenle ilgilenen doktorumuz iyiki varsiniz.
• Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi • Diğer •
Bora Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bora Baysal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bora Baysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Apgar Skoru, Fototerapi, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk beslenme.
Bora Baysal adresi nerede?Bora Baysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bora Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bora Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bora Baysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bora Baysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bora Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bora Baysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bora Baysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Bora Baysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla